מצרכים למתכון בייגל אמריקאי

בייגל
1 יחידה 
1 כוס מים פושרים
3.5 כוסות קמח רגיל (500 גרם)
1 יחידה ביצה
1 יחידה 
15 גרם שמרים
1 יחידה 
1 כף סוכר חום

1 יחידה 
2 כפיות מלח
1 יחידה 
20 גרם חמאה מומסת
ציפוי ושליקה
1 יחידה 
1 כף דבש
1 יחידה 
1 חלבון ביצה
1 כף סוכר חום
1 יחידה 
סיר עם מים רותחים

אופן הכנת מתכון בייגל אמריקאי - מיני בייגל אמריקאי כמו סופגנייה מלוחה

1. שמים בקערה את הקמח והמלח.

2. בקערה קטנה ממיסים את השמרים עם חצי מכמות המים ועם כף סוכר חום.

3. שופכים את תערובת השמרים ואת יתרת המים ולשים.

4. מוסיפים לזה את החמאה והביצה ונותנים לזה לנוח ל-5 דקות.

5. לשים היטב 10 דקות עד שהבצק חלק ולא דביק.

6. ברגע שהבצק תפח מקמחים אם הידיים היטב ומגלגלים כדורים בגודל כדורי טניס. עושים עם האצבע חור ומגלגלים את הבייגל על האצבעות עד שהחור שלו מתרחב.

7. על מנת שהבייגלס לא ישנו את צורתם כשנעביר אותם לשליקה, חותכים את נייר האפייה ל-6 חלקים, ומניחה על כל אחד בייגל.

8. מכסים את הבייגלים בנייר אפייה ומגבת ונותנים להם לנוח עד שהם מכפילים את גודלם.

9. בינתיים מרתיחים מים בסיר גדול ומוסיפים לו כף סוכר וכף דבש ושולקים את הבייגלס.

10. מניחים 2 מקסימום במים הרותחים לכ-30 שניות בכל צד. (שלב השליקה חשוב שהבייגל יצא עם ציפוי קשה ולא פריך).

11. מוציאים, מסננים היטב ומעבירים לתבנית אפייה. הבייגלס ייראו מקווצים, אחרי האפייה הכל ייעלם!

12. מורחים בחלבון ביצה ואופים בתנור שחומם מראש על 200 מעלות לכ-15-17 דקות, עד שהם שחומים ונפלאים.

13. מוציאים ומניחים למנוחה.

14. מורחים דבש על הבייגל ומקשטים בפינוקים שרוצים-שומשום, מלח גס, קינמון, קוואקר, צ'ילי, גרעיני חמנייה, קצח, קונפטי, זרעי פשתן או מה שבא.

*מומלץ למלא את הבייגל בממרחים מיוחדים


כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: בינוני
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לבייגל אמריקאי בייגל בייגל אמריקאי בייגל עם מילוי מילוי שליקה ציפוי בייגל מלוח דבש
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

פיצה טורטיה

פיצה טורטיה ב5 דקות הכנה ממרכיבים שיש בבית

בייגלה ללא התפחה

מתכון נהדר לבייגלה טעים ואמיתי, ללא התפחה בכלל !

כריך הפסטרמה הטעים שלי

כריך הפסטרמה הטעים שלי ב-2 הגשות

פשטידת ירקות

פשטידת גזר ותפוחי אדמה על בסיס ביצים

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!