מצרכים למתכון קובה כשרה לפסח

מלית
0.13 כפית תבלין בהרט
1 יחידה בצל
1 טיפה פלפל שחור
0.13 כפית כורכום
2 כפות שמן קנולה
0.25 כפית מלח
0.13 כפית כמון
קובה
1 כף שמן קנולה
2 כוסות קמח מצה
1 טיפה פלפל שחור
1 יחידה ביצה
0.5 כפית מלח
1 כוס קמח תפוח אדמה
1 יחידה מים רותחים 1.5 כוסות
מלית דגים
3 יחידות נתחים פילה הייק או בקלה
מלית בשר ופטריות
1 קופסא פטריות טריות
250 גרם בקר טחון או עוף או הודו

אופן הכנת מתכון קובה כשרה לפסח עם עם מלית דג או בשר או פטריות

1. מערבבים את כל המצרכים של הקובה מלבד המים.

2. מוסיפים מים רותחים  ומערבבים עד שנוצר בצק נוח לשימוש.

3. מניחים מעט לקירור, מכסים שלא יתייבש, אם מרגישים שהבצק התייבש מוסיפים עוד קצת מים.

4. המלית- מחממים חבת עם שמן קנולה.

5. מוסיפים את הבצל חתוך לקוביות קטנות ומטגנים כ- 5 דקות תוך כדי ערבוב, עד שהבצל שקוף.

6. מוסיפים את התבלינים.

7. למלית דג לחתוך את הדג לקןביות ולהוסיף.

8. למלית בשר ופטריות להוסיף את הבשר/עוף/הודו ואת הפטריות קצוצות לקוביות.

9. מערבבים היטב ומניחים להתקרר.

10. מכינים בצד צלחת עם מעט שמן קנולה, ולטבול מעט את האצבעות בשמן,

11. טובלים את האצבעות בשמן ולוקחים חתיכה של בצק בגודל קלמנטינה, מכדררים.

12. יוצרים חור בכדור בעזרת האצבעות, ליצור כדור חלול בעל דופן דק שניתן למלא עם המלית.

13. שמים בפנים כף גדושה מהמלית.

14. סוגרים מעל המלית את הבצק היטב לכדרר לצורת קבב או קובות עם שפיץ.

15. מחממים בסיר חצי גובה שמן קנולה.

16. כאשר השמן חם מטגנים מספר קובות עד שהם שחומות קל.

המתכון שייך ל‎ליהי לולו קרויץ‎

כשרות: כשר בשרי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לקובה כשרה לפסח קובה קובה דגים קובה בשר בשר ופטריות דגים ובצל קובה לפסח קובה כשרה לפסח
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

טורטיות כשרות לפסח

טורטיות מצופות במילוי בשר טחון כשרות לפסח עם רוטב פטריות

סופגניות אשל

סופגניות אשל ביתיות קטנות קטנות

פנקייקים שמנמנים ומפנקים

הפנקייקים הכי טעימים שתאכלו!

מתכון לשבועות

פשטידת אנטיפסטי

הפשטידה הזאת, רצוי לאפות בכלי יחסית עבה, שמעביר חום בצורה שווה. והתוצאה לפניכם !

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!