מצרכים למתכון קובה כשרה לפסח

מלית
0.13 כפית כורכום
0.13 כפית תבלין בהרט
0.25 כפית מלח
1 טיפה פלפל שחור
2 כפות שמן קנולה
1 יחידה בצל
0.13 כפית כמון
מלית דגים
3 יחידות נתחים פילה הייק או בקלה
קובה
0.5 כפית מלח
2 כוסות קמח מצה
1 יחידה מים רותחים 1.5 כוסות
1 יחידה ביצה
1 כף שמן קנולה
1 כוס קמח תפוח אדמה
1 טיפה פלפל שחור
מלית בשר ופטריות
250 גרם בקר טחון או עוף או הודו
1 קופסא פטריות טריות

אופן הכנת מתכון קובה כשרה לפסח עם מלית דג או בשר או פטריות

1. מערבבים את כל המצרכים של הקובה מלבד המים.

2. מוסיפים מים רותחים  ומערבבים עד שנוצר בצק נוח לשימוש.

3. מניחים מעט לקירור, מכסים שלא יתייבש, אם מרגישים שהבצק התייבש מוסיפים עוד קצת מים.

4. המלית- מחממים חבת עם שמן קנולה.

5. מוסיפים את הבצל חתוך לקוביות קטנות ומטגנים כ- 5 דקות תוך כדי ערבוב, עד שהבצל שקוף.

6. מוסיפים את התבלינים.

7. למלית דג לחתוך את הדג לקןביות ולהוסיף.

8. למלית בשר ופטריות להוסיף את הבשר/עוף/הודו ואת הפטריות קצוצות לקוביות.

9. מערבבים היטב ומניחים להתקרר.

10. מכינים בצד צלחת עם מעט שמן קנולה, ולטבול מעט את האצבעות בשמן,

11. טובלים את האצבעות בשמן ולוקחים חתיכה של בצק בגודל קלמנטינה, מכדררים.

12. יוצרים חור בכדור בעזרת האצבעות, ליצור כדור חלול בעל דופן דק שניתן למלא עם המלית.

13. שמים בפנים כף גדושה מהמלית.

14. סוגרים מעל המלית את הבצק היטב לכדרר לצורת קבב או קובות עם שפיץ.

15. מחממים בסיר חצי גובה שמן קנולה.

16. כאשר השמן חם מטגנים מספר קובות עד שהם שחומות קל.

המתכון שייך ל‎ליהי לולו קרויץ‎

כשרות: כשר בשרי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לקובה כשרה לפסח קובה קובה דגים קובה בשר בשר ופטריות דגים ובצל קובה לפסח קובה כשרה לפסח
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

עוגיות קוקוס קלאסיות לפסח

רגילים להצטייד במלאי של עוגיות קוקוס לקראת פסח? השנה אתם יכולים לוותר ופשוט להכין אותן בבית

כשר לפסח

חזרת ביתית

מתכון לחזרת לפסח מעולה

קציצות תפוחי אדמה עם פטריות ותרד

קציצות בריאות ומפנקות

קינוח כוסות קרם וניל ושוקולד

קינוח כוסות בשכבות של קרם וניל, בננות והרבה הרבה שוקולד

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!