מצרכים למתכון חרוסת פרסית

מצרכים למתכון
100 גרם פיסטוקים קלופים טחונים
100 גרם שקדים טחונים
0.5 כפית גרדת ג'ינג'ר טרי
1 טיפה אגוז מוסקט
1 יחידה מיץ מרימון שלם
50 גרם צימוקים כההים/ירוקים
100 גרם אגוזי מלך
1 כפית קינמון
0.25 כפית פלפל שחור
1 יחידה אגס מקולף
100 גרם תמרים מגולענים
100 גרם אגוזים לוז
1 כוס יין מתוק קונדיטון/ יין קידוש מתוק אחר
1 טיפה ציפורן
0.25 כפית הל טחון
1 יחידה תפוח מקולף

אופן הכנת מתכון חרוסת פרסית עם תפוח, אגס, תמרים, אגוזים ויין

1. במעבד מזון מכניסים את התפוח העץ והאגס החתוכים מוסיפים אליו תמרים מגולענים וצימוקים ומעבדים עד לקבלת עיסה.
2. מוסיפים אליו את האגוזים והפיסטוקים והשאר הטחונים מערבבים.
3. מוסיפים את מיץ הרימון מערבבים ולאחר מכן את היין.
4. מכסים בניילונית ומכניסים למקרר ללילה שלם או למספר שעות.
5. יתכן מאוד והחרוסת לאחר קירור נהייתה סמיכה, מאחר והאגוזים ספגו לתוכם את הנוזלים . אפשר להוסיף יין או מיץ ענבים תירוש.
אצלנו אוכלים עם חסה שטופה או מצה יבשה.
בהצלחה ובתאבון וברכת חג שמח.

המתכון שייך לMary Fleur

כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לחרוסת פרסית חרוסת חרוסת פרסית אגס תפוח תמר תמרים אגוזים שקדים אגוזי לוז אגוזי מלך פיסטוקים צימוקים
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

טורטיות כשרות לפסח

טורטיות מצופות במילוי בשר טחון כשרות לפסח עם רוטב פטריות

כשר לפסח

חרוסת לפסח

מתכון לחרוסת כשרה לפסח

פיצה ספירלה

מתכון מיוחד לפיצה ספירלה

שקשוקה ירוקה

שקשורה ירוקה עם תרד, כרישה ופטרוזיליה

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!