מצרכים למתכון תבשיל בשר

מצרכים למתכון
1 יחידה אפונה
250 גרם בשר כבש
0.25 כוס שמן זית
1 כף מלח
2 יחידות גזרים
3 כפיות שמן
1 קילוגרם בצלי שאלוט קטנים
2 יחידות תפוחי אדמה
5 כוסות מים חמים
1 כף פלפל שחור

אופן הכנת מתכון תבשיל בשר כבש עם בצלי שאלוט, תפוחי אדמה, גזר ואפונה

1. משמנים מחבת ומטגנים את הבצלים על חום בינוני כ-20 דקות.

2. מוסיפים את הבשר חתוך לקוביות לבישול עד שהבשר משחים מעט.

3. לקערה מקלפים וחותכים לקוביות את תפוחי האדמה והגזרים.

4. מוסיפים את האפונה.

5. מוסיפים את הבשר והבצלים.

6. מתבלים במלח, פלפל, שמן זית ומים חמים.

7. מערבבים היטב את הכל.

8. מעבירים את התערובת לשקית קוקי וסוגרים אותה.

9. נוקבים חורים עם קיסם, לפחות 4-5.

10. מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל40-45 דקות.

11. מוציאים מהתנור ומניחים לקירור כ-5 דקות, פותחים את השעת.

12. מגישים לצד אורז.


כשרות: כשר בשרי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לתבשיל בשר בשר בשר כבש תבשיל בשר בצל בצל שאלוט גזר תפוח אדמה אפונה
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

קובה בורגול

קובה בורגול במילוי בשר

עוגת קרפים

המתכון של ענבל גנני לעוגת קרפים והמון שוקולד

עוגת שכבות של לוטוס, מוס מסקרפונה וניל וקראנץ׳ קורנפלקס

תחתית של עוגיות לוטוס ושקדים עם מוס מסקרפונה וניל וקראנץ׳ קורנפלקס

פרנץ טוסט נוטלה

פרנץ טוסט מפיתה עם הרבה שוקולד נוטלה

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!