מצרכים למתכון עוגת עוגיות חמאה

קרם
1 ליטר חלב
2 יחידות חלמונים
3 כפות קמח
2 כפות קורנפלור
1 כוס סוכר
1 יחידה סוכר וניל
ביסקוויטים
1 חופן שוקולד ציפס
1 יחידה סירופ שווקלד
1 חבילה עוגיות חמאה

אופן הכנת מתכון עוגת עוגיות חמאה במילוי קרם ושוקולד ציפס

1. הכנת הקרם- שמים בסיר את החלמונים, יוגורט, סוכר, קמח וקורנפלור ומערבבים היטב.

2. מוסיפים חלב בהדרגה.

3. כאשר התערובת הופכת להיות סמיכה מוסיפים את הסוכר וניל.

4. מצפים תבנית עגולה בניילון נצמד.

5. מצפים את התחתית והקצוות בעוגיות.

6. שופכים חצי מכמות מלית הקרם על העוגיות ומפזרים מעל שוקולד ציפס.

7. מכסים בשכבת עוגיות על הקרם.

8. שופכים את החצי השני מכמות המלית ומפזרים עוד שוקולד ציפס.

9. מכסים בשכבת עוגיות אחרונה.

10. סוגרים את הניילון הנצד ומכניסים לקירור של 4-5 שעות.

11. מוציאים את הניילון הנצמד מהעוגה מזלפים סירופ שוקולד ומגישים.

 


כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לעוגת עוגיות חמאה עוגת עוגיות עוגיות עוגיות חמאה קרם שוקולד שוקולד ציפס שוקולד צ׳יפס
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

עוגת קרם וניל אוורירית עם פירורי ביסקוויטים, תותים ובננות

מכירים את העוגות האלה שהן לא פוטוגניות אבל הכי טעימות בעולם? זאת העוגה הזאת

עוגיות צימוקים ובוטנים

עוגיות פריכות בתוספת צימוקים ובוטנים

מלבי וללבות ג'לי

מלבי וללבות ג'לי קינוח קל להכנה

סלט עדשים שחורות

סלט עדשים שחורות, בטטה צלויה, פטה כבשים

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!