1. מחממים תנור ל 180 מעלות
2. מקלפים את הבטטה, חותכים לפרוסות ומניחים אותה בקערה עם מים פושרים
3. מניחים את הדג סלמון על המגש של התנור, מסביבו מניחים את הבטטות
4. מוסיפים שמן זית, מלח רגיל וגס, פלפל שחור
5. מעל ה- דג סלמון מוסיפים מעט לימון
6. על הבטטות מפזרים מעט טימין
7. מי שמעוניין יכול להוסיף קצת רוטב טאריאקי על הדג
8. מחכים כחצי שעה עד שהבטטות והדג נהיים מוכנים וזהובים
9. מפזרים מעל הדג בצל ירוק חתוך.. ובתיאבון (:
חריימה מרוקאי פיקנטי ברוטב עגבניות ופלפלים
מתלבטים כל שישי איזה דג להכין ? קבלו את המתכון הזה, דג בקלה בתנור קל להכנה וטעים סוף הדרך
מתכון נפלא למלבי שמנת
מתכון לקציצות בשר וזוקיני מושלם לארוחת צהריים