מצרכים למתכון סלמון בתנור

מצרכים למתכון
1 גבעול בצל ירוק
0.5 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף רוטב טאריאקי (לא חובה)
1 יחידה בטטה
1 חופן טימין
0.5 כפית מלח
1 טיפה מלח גס
400 גרם דג סלמון נקי פרוס
3 כפות שמן זית
0.5 יחידה לימון

אופן הכנת מתכון דג סלמון בתנור בתוספת בטטה! מושלם לארוחת ערב משפחתית

1. מחממים תנור ל 180 מעלות
2. מקלפים את הבטטה, חותכים לפרוסות ומניחים אותה בקערה עם מים פושרים
3. מניחים את הדג סלמון על המגש של התנור, מסביבו מניחים את הבטטות
4. מוסיפים שמן זית, מלח רגיל וגס, פלפל שחור
5. מעל ה- דג סלמון מוסיפים מעט לימון
6. על הבטטות מפזרים מעט טימין
7. מי שמעוניין יכול להוסיף קצת רוטב טאריאקי על הדג
8. מחכים כחצי שעה עד שהבטטות והדג נהיים מוכנים וזהובים
9. מפזרים מעל הדג בצל ירוק חתוך.. ובתיאבון (:


כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לסלמון בתנור סלמון דג סלמון דג סלמון בתנור דג סלמון לחג דג סלמון לשישי סלמון לשישי
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

חריימה מרוקאי ברוטב אדום

חריימה מרוקאי פיקנטי ברוטב עגבניות ופלפלים

פילה סלמון ופירה בשלושה צבעים

פילה סלמון במרינדת הויסין ופירה סלק, גזר וסמנה

מוס פררו רושה

מוס פררו רושה ענקי

סלט רימונים

סלט מרענן של רימונים עם בצל ירוק ונענע

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!