מצרכים למתכון טארט שוקולד קפה פיסטוק

לקלתית:
3 כפות ביצה L
1 כפית מים
110 גרם חמאה חתוכה לקוביות
1 טיפה מלח
3 כפות סוכר
1.33 כוסות קמח
לשוקולד קפה מוקצף:
200 גרם שוקולד מריר
325 מיליליטרים שמנת מתוקה
3 כפות אספרסו
לקרם פיסטוק:
3 כפות מחית פיסטוק
250 מיליליטרים שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר

אופן הכנת מתכון טארט שוקולד קפה פיסטוק - טארט גנאש שוקולד קפה מוקצף עם קרם פיסטוק

במעבד מזון טונחנים את הקמח והחמאה לתערובת פירורית, מוסיפים את שאר המרכיבים ובפולסים יוצרים בצק אחיד, מאחדים את הבצק ומעבירים למקרר לשעתיים.

לאחר מכן מעבירים לתבנית פאי ועושים אפייה עיוורת כך- שמים על בצק הפאי נייר אפייה ועליו כל סוג של קטניות, מכניסים ל 10 דקות אפייה, מסירים את הקטניות ואופים עוד 10 דקות.. זה הבצק שלי לפאי..

 

לשוקולד המוקצף ממיסים 200 גרם שוקולד מריר עם 125 מל שמנת מתוקה, מעבירים לשעתיים למקרר. לאחר מכן מעבירים למיקסר ומקציפים עם 250 מל שמנת מתוקה וכוסית אספרסו, ומקציפים עד שנוצר קצפת מעט נוזלית וזה בסדר במקרר זה יתייצב...

 

עוברים לקרם פיסטוק:

מקציפים 250 מל שמנת מתוקה עם 3 כפות מחית פיסטוק ו 2 כפות אבקת סוכר עד לקצפת יציבה אך רכה.. 

 

אחרי שהכל מוכן שופכים על בצק הפאי האפוי כפי שרוצים ומוכן..

וזהוו בתאבון :)

נערך לפני 2 שנים על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: בינוני
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לטארט שוקולד קפה פיסטוק
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

חטיפי פצפוצי אורז

חטיף אנרגיה מהיר של פצפוצי אורז, טחינה, שומשום וסילאן

קינוח קרפ שכבות

מתכון קינוח קרפ שכבות מלא בשוקולד

פאי אגוזים

קינוח טעים וקל להכנה

חיתוכי שכבות נוטלה

חיתוכי שכבות נוטלה בהכנה מהירה והטעם נפלא

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!