רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
כרוכית מוקרמת

מתכון

כרוכית מוקרמת

כ-30 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

כרובית מוקרמת בתנור רק 30 דקות הכנה

1. מרתיחים מים בסיר ומבשלים את פרחי הכרובית על אש גבוהה עד לריכוך במשך 5-10 דקות (אם מזלג ננעץ בקלות בפרחים זה מוכן). מוצאים ומסננים. 

2. מערבבים בקערית את הביצה, שמן זית, שמנת לבישול, גבינות, א.מרק, מלח ופלפל.

3. מסדרים את הכרובית בצורה אחידה בתבנית (בגודל אינגליש קייק) ושופכים מעל את התערובת.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל190 מעלות במשך כ-25 דקות, עד להזהבה יפה.

*מומלץ להגיש מיד בתום האפיה.


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?

מתכונים מומלצים

מה בסיר אינסטגרם
טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות