מצרכים למתכון כרוכית מוקרמת

מצרכים למתכון
2 כפות גבינת פרמזן
1 יחידה שמנת מתוקה 38%
1 כפית אבקת מרק
0.67 כפית מלח
1 יחידה קמצוץ פלפל שחור
1 כף שמן זית
1 יחידה ביצה
1 יחידה כרובית בינונית
0.5 כוס גבינה צהובה מגורדת/ מוצרלה

אופן הכנת מתכון כרוכית מוקרמת - כרובית מוקרמת בתנור רק 30 דקות הכנה

1. מרתיחים מים בסיר ומבשלים את פרחי הכרובית על אש גבוהה עד לריכוך במשך 5-10 דקות (אם מזלג ננעץ בקלות בפרחים זה מוכן). מוצאים ומסננים. 

2. מערבבים בקערית את הביצה, שמן זית, שמנת לבישול, גבינות, א.מרק, מלח ופלפל.

3. מסדרים את הכרובית בצורה אחידה בתבנית (בגודל אינגליש קייק) ושופכים מעל את התערובת.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל190 מעלות במשך כ-25 דקות, עד להזהבה יפה.

*מומלץ להגיש מיד בתום האפיה.


כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לכרוכית מוקרמת כרובית כרובית מוקרמת מוקרם כרובית בתנור כרובית מוקרמת בתנור
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

מאפה גבינות

מאפה בצק פילו וגבינות מעולה

פסטה קרה ופרמז׳ן

סלט פסטה קר עם עגבניות ופרמז׳ן

סלט עגבניות ומוצרלה

סלט עגבניות שרי עם כדורי מוצרלה ואורגנו

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!