מצרכים למתכון קובה בורגול

בצק
2 כוסות מים
0.5 קילוגרם בורגול
1 כוס קמח
1 כוס סולת
מילוי
0.5 כפית מלח
0.5 קילוגרם בשר טחון
0.5 כפית פלפל שחור
6 יחידות בצלים
0.5 כפית מרק עוף
0.5 כפית בהרת

אופן הכנת מתכון קובה בורגול במילוי בשר

  1. חותכים את הבצלים לקוביות ומטגנים עד להזהבה.
  2. מוסיפים את הבשר הטחון והתבלנים. 
  3. מערבבים היטב ומבשלים עד להשחמה של הבשר.
  4. בצק- משרים את הבורגול במים למשך חצי שעה.
  5. מוסיפים את הסולת והקמח לבורגול ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
  6. יוצרים כדורים מהבצק, משטחים וממלאים במלית הבשר. סוגרים לצורה הרצויה.
  7. מטגנים בשמן עמוק עד להשחמה.

בתאבון!!

המתכון שייך לאושרה אברהם

כשרות: כשר בשרי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לקובה בורגול קובה קובה בורגול קובה במילוי בשר בשר קובה בורגול בשר בורגול
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

חזה עוף עם ירקות בתנור

מתכון לחזה עוף עם ירקות בתנור

שוק טלה בתנור

שוק טלה ברוטב חרדל ודבש עם ירקות בתנור

תפוח מסוכר

הטעם המתקתק והנוסטלגי של תפוח מצופה בסוכר בצבע מאכל אדום

פנקייק

פנקייק בסיסי בקישוט של מייפל תותים ואוכמניות

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!