מצרכים למתכון עוגת קרם

בסיס
1 יחידה אינסטנט פודינג שוקולד
6 יחידות ביצים
1 כף שמן
1 כוס סוכר
ציפוי
100 גרם שוקולד מריר
1 יחידה שמנת מתוקה
קרם
1 כוס חלב
2 יחידות שמנת מתוקה
1 יחידה אינסטנט פודינג וניל

אופן הכנת מתכון ממכר לעוגת קרם בציפוי שוקולד

הבסיס

  1. מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף לבן.
  2. מערבבים את החלמונים עם שמן ומוסיפים לקצף החלבונים.
  3. מוסיפים את האינסטנט שוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מעבירים לתבנית עגולה.
  5. אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ-40 דקות.
  6. לאחר באפייה יש להכניס את העוגה לקירור.

קרם

  1. מקציפים את השמנת עם האינסטנט וניל.
  2. מורחים את הקרם על בסיס העוגה ומכניסים למקרר להתייצבות.

ציפוי שוקלד

  1. ממיסים על הגז את השוקולד עם השמנת.
  2. מערבבים עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד.
  3. מקררים מעט ושופכים על העוגה בשכבה אחידה.
  4. יאמייי:)

כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לעוגת קרם עוגת קרם עוגת שוקלד עוגת שוקולד עם קרם בציפוי שוקולד שוקולד ציפוי שוקולד קרם
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

עוגת גבינה פירורים

עוגת גבינה פירורים מביסקווטים ללא אפייה

עוגת פטיבר ופודינג וניל

עוגת פטיבר טעימה ב 20 דקות הכנה

סיידר חם

מתאים ל 2 כוסות חמות וטעימות

כשר לפסח

חיתוכיות שומשום בוטנים ודבש

ריבועי שומשום עם שברי בוטנים , מלאים בדבש ובמתיקות מעודנת - כשר לפסח

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!