מצרכים למתכון עוגת קרם

בסיס
1 יחידה אינסטנט פודינג שוקולד
6 יחידות ביצים
1 כף שמן
1 כוס סוכר
ציפוי
100 גרם שוקולד מריר
1 יחידה שמנת מתוקה
קרם
1 כוס חלב
2 יחידות שמנת מתוקה
1 יחידה אינסטנט פודינג וניל

אופן הכנת מתכון ממכר לעוגת קרם בציפוי שוקולד

הבסיס

  1. מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף לבן.
  2. מערבבים את החלמונים עם שמן ומוסיפים לקצף החלבונים.
  3. מוסיפים את האינסטנט שוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מעבירים לתבנית עגולה.
  5. אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ-40 דקות.
  6. לאחר באפייה יש להכניס את העוגה לקירור.

קרם

  1. מקציפים את השמנת עם האינסטנט וניל.
  2. מורחים את הקרם על בסיס העוגה ומכניסים למקרר להתייצבות.

ציפוי שוקלד

  1. ממיסים על הגז את השוקולד עם השמנת.
  2. מערבבים עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד.
  3. מקררים מעט ושופכים על העוגה בשכבה אחידה.
  4. יאמייי:)

כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לעוגת קרם עוגת קרם עוגת שוקלד עוגת שוקולד עם קרם בציפוי שוקולד שוקולד ציפוי שוקולד קרם
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד בטעם של פעם

טארט שוקולד ב15 דקות

עוגת טאטרט שוקולד ב15 דקות הכנה בלבד

סלמון בתנור

מתכון לפילה סלמון אפוי ברוטב טריאקי

קפה לוטוס

קפה לוטוס חם מוקצף

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!