מצרכים למתכון רוגלך ביתי

סירופ
1 כוס מים
1 כף דבש
1 כוס סוכר
רוגלך
1 יחידה שמרית
1 יחידה שוקולד למריחה
0.5 כוס שמן
1 כוס מים (לפי הצורך)
1 כוס סוכר
2 יחידות סוכר וניל
1 קילוגרם קמח
0.5 יחידה מרגרינה/ מחמאה
1 יחידה אבקת אפייה
4 יחידות ביצים (1 למריחה)

אופן הכנת רוגלך ביתי - מתכון משגע לרוגלך פרווה ביתי

לשים את כל חומרי יחד עד לקבלת בצק .

מניחים את הבצק בצד להתפחה עד שהוא מכפיל את הנפח.

לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק ל6 חתיכות ופותחים כל חתיכה לעיגול (כמו פיצה).

על העיגולים מורחים שוקולד(או כל ממרח אחר שאנחנו רוצים).

חותכים את העיגול כמו פיצה למשולשים ומגלשים ומהצד העבה לדק.

מניחים את הקוראסונים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, משאירים להתפחה של חצי שעה.

מברישים את הרוגלך בביצה טרופה ומפזרים ושומשום.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לכ-20 דקות, עד השחמה.

מרתיחים את חומרי הסירופ על הגז.

לאחר שרוגלך יצאו מהתנור מברישים בסירופ ומגישים!

המתכון שייך לנעמה קרקוקלי מאיר

כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לרוגלך ביתי רוגלך רוגלך ביתי קרואסון קרואסון ביתי רוגעלך רוגעלך ביתי
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

מלכת השבת- החלה

מתכון לחלה של שבת

לחם שום עם שמן זית וזעתר של אורלי

לחם שום עם זמן זית וזעתר מתכון של אורלי קל להכנה

כדורי בשר

כדורי בשר ברוטב חרדל ודבש

לחמניות כוסמין

16 לחמניות מקמח כוסמין

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!