מצרכים למתכון עוגת גבינה ושוקולד לבן עם ממרח לוטוס

מצרכים למתכון
1 חבילה (80 גרם) אבקת אינסטנט פודינג וניל
1 יחידה מיכל (225 גרם) גבינת שמנת 25%
1 יחידה מיכל (250 גרם) גבינה לבנה 5% או 9%
65 גרם (1/3 כוס) סוכר
2 יחידות מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה
1 יחידה לציפוי
150 גרם (1/2 כוס) ממרח לוטוס
1 יחידה לבסיס
2 כוסות (200 גרם) עוגיות לוטוס טחונות לפירורים דקים
75 גרם חמאה מומסת
1 יחידה לקרם גבינה ושוקולד לבן
100 גרם שוקולד לבן קצוץ
60 מיליליטרים (1/4 כוס) חלב
25 גרם חמאה

אופן הכנת מתכון עוגת גבינה ושוקולד לבן עם ממרח לוטוס - עוגה קלילה שמצליחה לשלב בתוכה פעמיים עוגיות לוטוס קרמליות

עוגה קלילה שמצליחה לשלב בתוכה פעמיים עוגיות לוטוס קרמליות - גם בתחתית הפירורית וגם בציפוי עם ממרח לוטוס. כיף של עוגה


1. מכינים את הבסיס: מערבביםעוגיות וחמאה מומסת לתערובת לחה, מעבירים לתבנית ומהדקים בשכבה אחידה. שומרים במקפיא בזמן שמכינים את המלית.

2. מכינים את הקרם: ממיסים במיקרוגל שוקולד, חלב וחמאה. מערבבים לקבלת תערובת נוזלית ומצננים מעט.

3. שמים גבינות ואבקת אינסטנט פודינג בקערה נפרדת ומערבבים. מוסיפים את תערובת השוקולד הלבן וטורפים במטרפה ידנית לבלילה חלקה.

4. מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת הגבינה בשלושה מחזורים.

5. מוציאים את התבנית מהמקפיא ומניחים בדופן הפנימית שקף לעוגה. יוצקים את קרם הגבינה מעל הבסיס ומיישרים את פניה בעזרת מרית מדורגת. שומרים במקרר למשך הלילה.

6. מכינים את הציפוי ומצפים: מניחים ממרח לוטוס בקערה ומחממים כמה שניות במיקרוגל עד שהוא נוזלי. מערבבים היטב ויוצקים על העוגה הקרה – מטים את התבנית כך שהציפוי יכסה את פניה באופן אחיד. מחזירים למקרר ל-30 דקות להתייצבות. ניתן לשמור במקרר עד 5 ימים.

נערך לפני 12 חודשים על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לעוגת גבינה ושוקולד לבן עם ממרח לוטוס עוגת גבינה עוגת גבינה ושוקולד לבן ממרח לוטוס לוטוס עוגה עם לוטוס
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

פופקורן מתוק

מתכון קל להכנה וטעים במיוחד, משלב 2 טעמים של פופקורן וחמאת בוטנים

עוגת מוס גבינה ושוקולד לבן עם תותים ופירות יער

תחתית בראוניז וניל, מוס גבינה ושוקולד לבן, וקישוט של פירות יער ותותים

עוגיות שוקולד צ'יפס

עוגיות קלילות וטעימות שניתן לשלב כקינוח בכל ארוחה

דלורית ממולאת בסלט קינואה

תוספת מרהיבה לארוחה טובה

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!