מצרכים למתכון רולדה מטריפת חושים

קצפת
2 כפות סוכר
1 יחידה שמנת מתוקה
רולדה
5 כפות שמן
4 יחידות ביצים
2 כפות קקאו
1 יחידה אבקת אפייה
5 כפות סוכר
7 כפות קמח

אופן הכנת מתכון רולדה מטריפת חושים - רולדת ספוג שוקולד ממולאת בקצפת מתוקה

1. מקציפים את החלבונים והסוכר כ-5 דקות.

2. לאחר ההקצפה מוסיפים את החלמונים ושאר מרכיבי הרולדה.

3. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומעבירים את הבלילה לתבנית עם נייר אפייה משומן.

4.אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-10 דקות, העוגה צריכה להיות ספוגית ולא מעבר.

5. מוציאים את העוגה מהתנור ומגלגלים ביחד עם הנייר אפייה עד להתקררות.

6. מכינים את הקצפת- מקציפים את השמנת והסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.

7. מורחים את הקצפת על העוגה ומגלגלים בחזרה.

*ניתן לצפות את הרולדה בשוקולד או כל דבר אחר שרוצים

 


כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לרולדה מטריפת חושים רולדה רולדה עם קצפת רולדת שוקולד שוקולד קצפת
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

חטיף אנרגיה

חטיף אנרגיה פצפוצי אורז וחמוציות מיובשות

שושני קצף

מתכון לעוגיות שושנים

מרק ברוקולי

מרק ברוקולי מפנק ועשיר במיוחד

פרוזן יוגורט ביתי

יוגורט קפוא בצירוף מגוון פירות העונה עם מרקם מיוחד לקראת בואו של האביב.

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות

עוגה טעימה במיוחד גם כשהיא פרווה (ריצ'), מרשימה מאוד וקלה


0
0