מצרכים למתכון עוגת ביסקוויטים מושלמת

קישוט
1 יחידה שורות טבלת שוקולד מריר/חלב לקישוט או נטיפי שוקולד צ'יפס או סירופ שוקולד
עוגה
1 כוס חלב
2 יחידות מיכלי שמנת מתוקה להקצפה
1.5 חבילות ביסקוויטים – פתי בר
1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
1.5 כפיות אבקת סוכר (או סוכר לבן רגיל)
1 חבילה שוקולד מריר איכותי – 60-70% מוצקי קקאו
1.5 כפיות קפה מגורען

אופן הכנת מתכון עוגת ביסקוויטים מושלמת - עוגת שכבות ביסקוויטים שוקולד וקצפת

1. ממיסים במיקרוגל בקערה את השוקולד האיכותי יחד עם מיכל אחד של שמנת מתוקה (לא לחמם יותר מידי) מערבבים עד לקבלת תעבורת אחידה.

2. שמים בנתיים במקרר/במקפיא עד לקירור (לא הקפאה!)

3. מרתיחים מעט מים וממיסים בקערה קטנה את הקפה המגורען עם מים חמים.

4. טובלים ביסקוויטים בתמיסת הקפה ומסדרים שכבה שטוחה בתחתית התבנית.

5. שכבת השוקולד: אחרי שהשוקולד המריר עם השמנת המתוקה התקררו, מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את חבילת האינסטנט פודינג וכוס חלב ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.

6. משטחים את התערובת על שכבת הביסקוויטים הראשונה.

7. חוזרים ומשטחים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בתמיסת הקפה מעל השוקולד.

8. מקציפים את מיכל השמנת המתוקה (השני) במהירות גבוהה ולקראת סיום ההקצפה מוסיפים אבקת סוכר לפי הטעם.

9. משטחים את הקצפת על שכבת הביסקוויטים השניה.

10. לקישוט ניתן לגרד מעל שוקולד מריר/חלב, לפזר שוקולד צ'יפס או לקשקש עם סירופ שוקולד (וכו').

בתאבון!


כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לעוגת ביסקוויטים מושלמת עוגת ביסקוויטים פתי בר ביסקוויטים שכבות עוגת שכבות קצפת שוקולד
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

עוגת גבינה פירורים

עוגת גבינה פירורים מביסקווטים ללא אפייה

רולדת ריבת חלב

רולדת ריבת חלב מבצק שמרים

קרם שניט פטל

קינוח מדהים של קרם שניט עם פטל

פרנץ טורטייה במילוי גבינה צפתית ותפוא

מתכון משגע כמו פרנץ' טוסט - רק עם טורטייה ועם מילוי מפנק

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!