מצרכים למתכון לזניה שחיתות עם ריקוטה

מילוי שמנת
1 יחידה ביצה
3 חבילות קוטג
1 טיפה פלפל
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
1 טיפה מלח
1 יחידה שמנת מתוקה
הרכבת הלזניה
300 גרם ריקוטה
2 כפות עלי בזיליקום קצוצים
12 יחידות עלי לזניה
מילוי עגבניות
1 קופסא עגבנות מרוסקות
2 שיני שום
1 כוס מים
1.5 כפות בזיליקום טחון
0.5 יחידה בצל
1 חבילה בזיליקום
3 כפות אורגנו טחון
2 כפות שמן זית

אופן הכנת מתכון לזניה שחיתות עם ריקוטה - 12 רולים של עלי לזניה במילוי עגבניות וגבינות

1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.

2. מערבבים את מרכיבי מילוי השמנת לתערובת אחידה.

3. מחממים מחבת עם שמן זית ומוסיפים את הבצל חתוך לקוביות, מטגנים עד להזהבה.

4.מוסיפים את שאר מרכיבי מילוי העגבניות ומביאים לרתיחה, מבשלים 10 דקות נוספות עד להבה בינונית ומנצננים.

5.מבשלים את עלי הלזניה במים חמים במשך כ-5 דקות עד להתרככות קלה.

6. להרכבה הלזניה: מניחים עלה לזניה ומורחים עליו שכבה דקה של מילוי השמנת ומעל שכבה דקה של מילוי העגבניות מגלגילים ומניחים בתבנית.

7.יוצרים ספירלה בתבנית עם כל 12 עלי הלזניה המגולגים. מפזרים מעל את הגבינת ריקוטה והבזיליקום.

8. מכניסים את התבנית לתנור למשך כ- 25 דקות או עד שהלזניה מזהיבה.

מוציאים מהתנור, מניחים ללזניה להתקרר מעט ומגישים.


כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון ללזניה שחיתות עם ריקוטה לזניה לזניה גבינות לזניה ריקוטה מילוי שמנת מילוי עגבניות עגבניה עגבניות גבינה גבינות לזניה חלבית מתכון ללזניה
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

רוטב אלפרדו

רוטב שמנת פטריות קלאסי מהמטבח האיטלקי

קרפ צרפתי

קרפ צרפתי, בתוספת תמצית וניל הנותן ארומה וטוויסט לטעם מיוחד במינו - ניסיתם ?!

קציצות הודו עם כרישה

קציצות בשר שווארמה הודו עם כרישה

פשטידות פתיתים אישיות ועוקצניות

פתיתים, גזר ואפונה, גבינה בולגרית וממרח פסטו צימחי

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!