מצרכים למתכון פסטה עם לבבות ארטישוק ועגבניות שרי

מצרכים למתכון
6 שיני שום פרוסות דק
10 יחידות לבבות ארטישוק טריים או קפואים
1 חופן עגבניות מיובשות
1 טיפה מלח
0.25 כוס שמן זית
0.5 צרור עלי בזיליקום
1 כוס עגבניות שרי
1 חבילה פסטה פטוצ'יני (500 גרם)
100 גרם גבינה בולגית
1 טיפה פלפל שחור

אופן הכנת מתכון פסטה עם לבבות ארטישוק ועגבניות שרי - פסטה פוטוצ‘יני נפלאה ברוטב ארטישוק, עגבניות שרי ועגבניות מיובשות

1. אם משתמשים בלבבות ארטישוק קפואים, חולטים אותם 5 דקות במים רותחים. אם משתמשים בלבבות ארטישוק טריים, מרתיחים כרבע שעה במים עם קצת מלח ומיץ לימון.

2. מכינים את הפסטה בהתאם להוראות היצרן.

3. חותכים את לבבות הארטישוק לקוביות גסות, העגבניות שרי לרבעים, עגבניות מיובשות לרצועות ובזיליקום לקצוץ גס.

4. מחממים את השמן במחבת ומקפיצים במשך 5 דקות את לבבות הארטישוק עם השום, העגבניות שרי, והעגבניות המיובשות.

5. מוסיפים מלח, פלפל ובזיליקום ומערבבים.

6. מניחים את הפסטה בצלחת מעליה את הרוטב ארטישוק עם מעט נוזלים של השמן זית, מפוררים מעל בולגרית ומגישים.


כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לפסטה עם לבבות ארטישוק ועגבניות שרי מתכון פסטה ארטישוק פסטה פוטוציני פוטוצ‘יני פסטה ארטישוק פסטה ארטישוק ועגבניות ארטישוק עגבניות עגבניות שרי עגבניות מיובשות בזיליקום
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

פסטה ברוטב סלק ואגוזים

פסטה פשוטה להכנה ברוטב של סלק ואגוזים

פיצה מושלמת כמו בטאבון במטבח הביתי שלכם

פיצה קריספית, נפוליטנית ברמה של מסעדה בתנור הבייתי

מתכון לפלאפל

מתכון לפלאפל ביתי מנצח

שוקיי עוף בסילאן

מתכון שחובה לשמור ! ממליצה בחום להכפיל כמויות

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!