מצרכים למתכון מגולגלות קדאיף

מילוי גבינה
2 כפות סולת
1 כוס חלב
1 כפית קורנפלור
3 כפות סוכר
600 גרם גבינת ריקוטה מפוררת
1 כפית קמח
0.5 כוס שמנת מתוקה
1 כפית מי ורדים
קדאיף
300 גרם קדאיף, טריות או קפואות ומופשרות
25 גרם פיסטוקים טבעיים, קצוצים
1 חופן אגוזי מלך קצוצים גס


אופן הכנת מתכון מגולגלות קדאיף - עוגיות קדאיף שמנת מגולגלות עם אגוזים


1.בסיר בינוני-קטן מביאים לרתיחה את החלב עם השמנת, הסוכר והסולת.

2.מערבבים בקערה קטנה את הקמח והקורנפלור עם 2-3 כפיות של מים להמסה. מוסיפים לסיר ומערבבים תוך טריפה.

3.מנמיכים להבה ומבשלים את התערובת תוך בעבוע עדין וטריפה רצופה כמה דקות עד שהתערובת מסמיכה. 

4.מוסיפים מי ורדים, מניחים בינתיים בצד להצטנן מעט בצד וממשיכים מיד לשלב הקדאיף.

5.מרפדים תבנית בנייר אפייה

6.מעבירים את אטריות הקדאיף לתבנית וקורעים אותן בעזרת האצבעות לפיסות באורך של כ-3-4 ס"מ, פותחים תוך כדי את הקדאיף בעזרת האצבעות כדי להפריד קצת בין האטריות ולפרק גושים שנדבקו אם יש כאלה.

7.משטחים אותו על תחתית התבנית  מהדקים היטב את התחתית לשכבה אחידה לקבלת קלתית הדוקה וללא חורים.

8.מוסיפים את הריקוטה לקרם השמנת טורפים מעט ושופכים על הקדאיף.

9.חותכים את למלבנים, מניחים אגוזי מלך בקצה ומגלגלים.

10.מפזרים מעל פיסטוקים קצוצים ומגישים מיד.


כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון למגולגלות קדאיף קדאיף אטריות קדאיף מגולגלות קדאיף קינוח קדאיף גבינה שמנת מלית גבינה כנאפה עוגיות קדאיף אגוזים אגוזי מלך פיסטוק פיסטוקים
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

קרמבו ביתי קלאסי

קרמבו אמיתי עם קצפת אוורירית וציפוי שוקולד דקיק

כשר לפסח

קרפ / פנקייק כשר לפסח

המתכון של לי ברם לפנקייק / קרפ כשר לפסח , 5 דקות הכנה והטעם משגע

מרק כתום - מרק בטטה

מרק כתום קטיפתי- בטטה, דלעת ודלורית מושלם לחורף הקרב

קרפ צרפתי

קרפ צרפתי, בתוספת תמצית וניל הנותן ארומה וטוויסט לטעם מיוחד במינו - ניסיתם ?!

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!