רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
קרמבו ביתי קלאסי
מתכון

קרמבו ביתי קלאסי

כ-30 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

עוגיות

קצפת

ציפוי שוקולד

אופן ההכנה

קרמבו אמיתי עם קצפת אוורירית וציפוי שוקולד דקיק

עוגיות-

1.במעבד מזון שמים קמח, אבקת אפייה, סוכר וחמאה ומעבדים לתערובת פירורית.

2. מוסיפים חלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות, עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק.

3. מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח לעובי 1/2 ס”מ .

4. קורצים לעיגולים בעזרת חותכן/כוס בקוטר 5 ס”מ בערך.

5. אופים בתנור שחומם מראש  15-10 דקות, עד להזהבה. מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי.

קצפת-

1. בסיר קטן מביאים לרתיחה מים וסוכר.

2. ממשיכים לבשל על אש בינונית בלי לערבב, עד שהסירופ מסמיך וניהיה גבישי מעט, 7 דקות בערך.

3. לקראת סיום בישול הסירופ מתחילים להקציף חלבונים במיקסר במהירות גבוהה דקה-שתיים, עד לקבלת קצף רך.

4. מוזגים את הסירופ לחלבונים בזרם דק תוך כדי הקצפה מהירה.

5. ממשיכים להקציף עוד 10 דקות עד שהקערה חמימה אבל כבר לא רותחת למגע.

6. מוסיפים תמצית וניל ומקציפים עוד כמה שניות לאיחוד.

7. מעבירים את הקצף לשקית זילוף עם פייה ומזלפים על כל עוגייה.

8. מקפיאים 20 דקות, להתייצבות.

ציפוי שוקולד-

1. ממיסים שוקולד (במיקרוגל/בסיר) מוסיפים שמן ומערבבים לאיחוד.

2. מעבירים לכלי עמוק וצר ומצננים לטמפרטורת החדר.

3. טובלים כל קרמבו כשהוא הפוך בציפוי שוקולד (מחזיקים בעוגייה).

4. מחזירים למקפיא ל-5 דקות, להתקשות הציפוי.

שומרים במקרר ומגישים קר:)

 

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות