מצרכים למתכון קרמבו ביתי קלאסי

עוגיות
100 גרם חמאה
1.25 כוסות קמח
0.25 כוס סוכר
3 יחידות חלמונים
1 כפית אבקת אפייה
קצפת
1 כפית תמצית וניל
0.5 כוס מים
3 יחידות חלבונים
1.25 כוסות סוכר
ציפוי שוקולד
2 כפות שמן
200 גרם שוקולד

אופן הכנת מתכון קרמבו ביתי קלאסי - קרמבו אמיתי עם קצפת אוורירית וציפוי שוקולד דקיק

עוגיות-

1.במעבד מזון שמים קמח, אבקת אפייה, סוכר וחמאה ומעבדים לתערובת פירורית.

2. מוסיפים חלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות, עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק.

3. מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח לעובי 1/2 ס”מ .

4. קורצים לעיגולים בעזרת חותכן/כוס בקוטר 5 ס”מ בערך.

5. אופים בתנור שחומם מראש  15-10 דקות, עד להזהבה. מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי.

קצפת-

1. בסיר קטן מביאים לרתיחה מים וסוכר.

2. ממשיכים לבשל על אש בינונית בלי לערבב, עד שהסירופ מסמיך וניהיה גבישי מעט, 7 דקות בערך.

3. לקראת סיום בישול הסירופ מתחילים להקציף חלבונים במיקסר במהירות גבוהה דקה-שתיים, עד לקבלת קצף רך.

4. מוזגים את הסירופ לחלבונים בזרם דק תוך כדי הקצפה מהירה.

5. ממשיכים להקציף עוד 10 דקות עד שהקערה חמימה אבל כבר לא רותחת למגע.

6. מוסיפים תמצית וניל ומקציפים עוד כמה שניות לאיחוד.

7. מעבירים את הקצף לשקית זילוף עם פייה ומזלפים על כל עוגייה.

8. מקפיאים 20 דקות, להתייצבות.

ציפוי שוקולד-

1. ממיסים שוקולד (במיקרוגל/בסיר) מוסיפים שמן ומערבבים לאיחוד.

2. מעבירים לכלי עמוק וצר ומצננים לטמפרטורת החדר.

3. טובלים כל קרמבו כשהוא הפוך בציפוי שוקולד (מחזיקים בעוגייה).

4. מחזירים למקפיא ל-5 דקות, להתקשות הציפוי.

שומרים במקרר ומגישים קר:)

 


כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לקרמבו ביתי קלאסי קרמבו עוגיה ביסקוויט קצפת קצפת וניל וניל שוקולד ציפוי שוקולד מתכון קרמבו קרמבו ביתי קרמבו אמיתי קרמבו קלאסי
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

קינוח כוסות קרם וניל ושוקולד

קינוח כוסות בשכבות של קרם וניל, בננות והרבה הרבה שוקולד

קרמבו ביתי קלאסי

קרמבו אמיתי עם קצפת אוורירית וציפוי שוקולד דקיק

פאי פקאן-שוקולד

מתכון מדהים ולא קשה במיוחד של פאי עם מלית שוקולד אפויה בתוספת פקאנים

חזה עוף מוקפץ עם ירקות

חזה עוף טעים במיוחד!

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!