מצרכים למתכון תפוחים אפויים עם גלידת וניל

לקישוט
10 כפות גלידת וניל
10 כפיות אגוזי מלך קצוצים
10 כפיות דבש
10 כפיות אגוזי פקאן
תפוחים
50 גרם אגוזי מלך
10 יחידות תפוחים מתוקים (דלישס או חרמון)
1 כפית סוכר חום
100 גרם צימוקים כהים
1 כפית קינמון

אופן הכנת מתכון תפוחים אפויים עם גלידת וניל - תפוחים אפויים במילוי מתוק עם גלידת וניל וזיגוג דבש

  1. חותכים את ראש התפוח ומוציאים את ליבת התפוחים מבסיס חלקו הפנימי של התפוח.
  2. שוברים את האגוזים לפיסות ומערבבים עם הצימוקים.
  3. מוסיפים לתערובת ככוס מליבת התפוחים שהוצאנו (מומלץ שיהיה חתוך לקוביות).
  4. ממלאים את התפוחים בתערובת.
  5. בוזקים סוכר וקינמון מעל לכל תפוח, ומסדרים בתבנית אפייה.
  6. אופים בתנור שחומם מראש על 175 מעלות למשך 45 דקות.
  7. להגשה מפזרים על כל תפוח כפית אגוזי המלך הקצוצים, מניחים כף גלידה, מטפטפים כפית דבש ומפזרים כפית אגוזי פקאן.

כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לתפוחים אפויים עם גלידת וניל תפוח תפוחים תפוח אפוי תפוחים אפויים מתכון תפוחים אפויים צימוקים סוכר קינמון גלידה גלידת וניל וניל דבש אגוזיפ אגוזי מלך פקאן אגוזי פקאן
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

עוגת דבש עם בירה שחורה

עוגת דבש מיוחדת עם טוויסט של בירה שחורה

תפוחים אפויים עם גלידת וניל

תפוחים אפויים במילוי מתוק עם גלידת וניל וזיגוג דבש

לחם מקמח מלא

מתכון בייתי ללחם מקמח מלא

עוגת חלב מרוכז

הכי פשוט וטעים שיש, רק לערבב

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!