מצרכים למתכון חריימה מרוקאי ברוטב אדום

רוטב
5 כפות שמן זית
0.5 כפית מלח
0.5 כפית כורכום
2 כפות רסק עגבניות
8 שיני שום
0.5 כפית פפריקה חריפה
0.5 כוס כוסברה קצוצה
3 יחידות עגבניות
0.5 יחידה בצל
0.25 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
2 כוסות מים רותחים
1 יחידה גמבה
דג
1 קילוגרם דג נסיכת הנילוס פרוס ללא עצמות
0.25 כפית מלח
0.5 יחידה לימון

אופן הכנת מתכון חריימה מרוקאי ברוטב אדום - חריימה מרוקאי פיקנטי ברוטב עגבניות ופלפלים

  1. מניחים את נתחי הדג בקערה עם מלח ומיץ לימון כחצי שעה.
  2. קוצצים את הבצל, פורסים את שיני השום, חותכים את הגמבה לרצועות וחותכים את העגבניות לקוביות.
  3. מחממים מחבת רחבה עם שמן זית, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה.
  4. מוסיפים את השום, הגמבה והעגבניות ומערבבים, מכסים ומבשלים כ-10 דקות עד לריכוך הירקות.
  5. מוסיפים רסק עגבניות, מים רותחים ותבלינים, ומערבבים.
  6. מוסיפים למחבת את נתחי הדגים, מכסים במעט רוטב ומבשלים כ-10 דקות.
  7. הופכים את הנתחים מפזרים מעל את הכוסברה ומבשלים ל10 דקות נוספות.

מגישים עם חלה טעימה בצד, בתאבון:)


כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לחריימה מרוקאי ברוטב אדום חריימה חריימה מרוקאי חריימה טריפולטאי חריימה פיקנטי חריימה ברוטב אדום רוטב אדום דג נסיכת הנילוס דג נסיכת הנילוס עגבניה עגבניות גמבה רוטב עגבניות רוטב עגבניות ופלפלים פלפלים פיקנטי
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

סלמון בתנור

דג סלמון בתנור בתוספת בטטה! מושלם לארוחת ערב משפחתית

דג בקלה בתנור

מתלבטים כל שישי איזה דג להכין ? קבלו את המתכון הזה, דג בקלה בתנור קל להכנה וטעים סוף הדרך

מתכון לשבועות

פשטידת אנטיפסטי

הפשטידה הזאת, רצוי לאפות בכלי יחסית עבה, שמעביר חום בצורה שווה. והתוצאה לפניכם !

רוטב יוגורט לסלט

רוטב יוגורט לסלט- מרענן ופשוט להכנה!

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!