למה אני כל כך אוהב לבשל ולארח? כי אני אוהבת לאכול זה בטח.. זה טבוע בי מהבית, מהילדות, זה חלק ממי שאני. אני כל הזמן חושבעל אוכל.. חולמ על מתכונים.. מנסה להמציא, לשדרג ולערבב טעימים, עד שיוצא טעים.. בישול עבורי הוא אחד הדברים האינטימיים ביותר שאני יכול לחוות עם מישהו ולעשות עבור מישהו.. אפשר להגיד שזו אפילו דרך נוספת לחשוף את עצמי.. לבטא את היצירתיות שבי, את הנתינה והאהבה שבי..
וזו לא רק החוויה של הארוחה עצמה ממנה אני נהנה אני נהנה מכל השלבים.. בעיקר מכל מה שקורה "מאחורי הקלעים".. מההכנות.. מהקניות, מהריחות של התבלינים, הצבעים של הירקות, הריחות שיוצאים מהמטבח, מהכנת השולחן.. בישול מדבר לכל החושים שלי..

מתכונים שעשויים לעניין אותך

עוגיות מגולגלות תמרים וטחינה

רולדה נמסה בפה במילוי ממכר של ממרח תמרים וטחינה שחותכים לעוגיות מגולגלות שאי אפשר להפסיק לנשנש

מוזלי יוגורט ופירות

מנה מגוונת, משביעה ובריאה לארוחת בוקר הכוללת גרנולה, פירות, סילאן ויוגורט

מיני קיש זוגי

מקמח מלא בשילוב פתיתי שיפון וספירלת ירקות צלויים

חלות לשבת

חלות לשבת ולחגים

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!