למה אני כל כך אוהב לבשל ולארח? כי אני אוהבת לאכול זה בטח.. זה טבוע בי מהבית, מהילדות, זה חלק ממי שאני. אני כל הזמן חושבעל אוכל.. חולמ על מתכונים.. מנסה להמציא, לשדרג ולערבב טעימים, עד שיוצא טעים.. בישול עבורי הוא אחד הדברים האינטימיים ביותר שאני יכול לחוות עם מישהו ולעשות עבור מישהו.. אפשר להגיד שזו אפילו דרך נוספת לחשוף את עצמי.. לבטא את היצירתיות שבי, את הנתינה והאהבה שבי..
וזו לא רק החוויה של הארוחה עצמה ממנה אני נהנה אני נהנה מכל השלבים.. בעיקר מכל מה שקורה "מאחורי הקלעים".. מההכנות.. מהקניות, מהריחות של התבלינים, הצבעים של הירקות, הריחות שיוצאים מהמטבח, מהכנת השולחן.. בישול מדבר לכל החושים שלי..

מתכונים שעשויים לעניין אותך

איך מכינים עוגת גבינה בלי... גבינה?

עוגת גבינה פירורים שאפשר להכין לא רק בחג שבועות, אלא בכל יום אחר כל השנה, כשבא לכם על עוגת גבינה בלי ששום חיה תיפגע.

מופלטה - גרסת האשכנזים

את המופלטה האשכנזית אפשר להתחיל להעים כבר במהלך החג, על טהרת פסח כשר לחלוטין. איך? תגלו בהמשך...

כשר לפסח

קרמבו נשיקות

קרמבו נשיקות ב3 שכבות של נשיקה מוס וגנאש

עוגיות ריבה

את העוגיות האלה כולנו מכירים בגרסה הקנויה, מתכון קליל להכנת עוגיות ריבה בצורת לב שנימוחות בפה כמו חמאה

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!