למה אני כל כך אוהב לבשל ולארח? כי אני אוהבת לאכול זה בטח.. זה טבוע בי מהבית, מהילדות, זה חלק ממי שאני. אני כל הזמן חושבעל אוכל.. חולמ על מתכונים.. מנסה להמציא, לשדרג ולערבב טעימים, עד שיוצא טעים.. בישול עבורי הוא אחד הדברים האינטימיים ביותר שאני יכול לחוות עם מישהו ולעשות עבור מישהו.. אפשר להגיד שזו אפילו דרך נוספת לחשוף את עצמי.. לבטא את היצירתיות שבי, את הנתינה והאהבה שבי..
וזו לא רק החוויה של הארוחה עצמה ממנה אני נהנה אני נהנה מכל השלבים.. בעיקר מכל מה שקורה "מאחורי הקלעים".. מההכנות.. מהקניות, מהריחות של התבלינים, הצבעים של הירקות, הריחות שיוצאים מהמטבח, מהכנת השולחן.. בישול מדבר לכל החושים שלי..

מתכונים שעשויים לעניין אותך

עוגת גבינה ושוקולד לבן עם ממרח לוטוס

עוגה קלילה שמצליחה לשלב בתוכה פעמיים עוגיות לוטוס קרמליות

כדורי תפוחי אדמה קריספיים שילדים אוהבים

רעיון קל לביצוע וטעים במיוחד הוא כדורי פירה שניתנים לשדרוג ע"י הוספת תירס

בראוניז אוראו

בראוניז מפנק בבסיס ללא גלוטן בהכנה מהירה

עוגת יומהולדת חד קרן

עוגת קאפקייקס בצורת קשת

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!