קבלו טריק מעולה שאסור לוותר עליו בשביל לקבל קניידלך מושלמים לארוחת ליל הסדר.

אחרי שהתערובת מוכנה, מרתיחים מים או ציר ירקות בסיר, מנמיכים את הלהבה לנמוכה כך שבעבוע הרתיחה יהיה עדין מאוד – זה סופר חשוב כי בעבוע חזק עלול לפגוע בכופתאות. חשוב לבשל בבעבוע עדין ורק עשר דקות, כדי שהקניידלך יגיעו למרקם המושלם. הקפידו להצמד במדוייק לטיפ הזה וההצלחה מובטחת!

הטיפ באדיבות אורי שביט, עורכת הבלוג "טבעוניות נהנות יותר". מתוך המתכון קניידלך טבעוניים מושלמים לפסח.

חג שמח!

מתכונים שעשויים לעניין אותך

ארוחת בוקר קלה, פשוטה ובריאה

ארוחת הבוקר הזאת מלאה בטוב ואתם מוזמנים להוסיף לה כל מה שתרצו. היא קלה ומהירה להכנה, לאנשים כמוני שאין להם כוח בבקרים.

בראוניז שוקולד גבינה

מה קורה שמחברים בראוניז שוקולד עם עוגת גבינה? מקבלים קינוח שמשלב בין שני הדברים הכי טעימים בעולם!

כשר לפסח

פיתות כשרות לפסח

מתכון נהדר וקל להכנת פיתה כשרה לפסח , טעים וקל להכנה!

טבית עיראקי

מתכון מומלץ לשבת טבית עיראקי

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!