קבלו טריק מעולה שאסור לוותר עליו בשביל לקבל קניידלך מושלמים לארוחת ליל הסדר.

אחרי שהתערובת מוכנה, מרתיחים מים או ציר ירקות בסיר, מנמיכים את הלהבה לנמוכה כך שבעבוע הרתיחה יהיה עדין מאוד – זה סופר חשוב כי בעבוע חזק עלול לפגוע בכופתאות. חשוב לבשל בבעבוע עדין ורק עשר דקות, כדי שהקניידלך יגיעו למרקם המושלם. הקפידו להצמד במדוייק לטיפ הזה וההצלחה מובטחת!

הטיפ באדיבות אורי שביט, עורכת הבלוג "טבעוניות נהנות יותר". מתוך המתכון קניידלך טבעוניים מושלמים לפסח.

חג שמח!

קבלו מתכון פשוט וטעים של פלפלים ממולאים

מתכונים שעשויים לעניין אותך

עוגת שוקולד ללא גלוטן

עוגה פאדג׳ית מלאת שוקולד ונמסה בפה לרגע של כיף

עוגת גלידת לוטוס

ביס קרמי, מפנק, ומתוק שיגרום לבלוטות הטעם שלכם לבקש עוד ועוד!

פופקורן מתוק

מתכון קל להכנה וטעים במיוחד, משלב 2 טעמים של פופקורן וחמאת בוטנים

מרק כתום - מרק בטטה

מרק כתום קטיפתי- בטטה, דלעת ודלורית מושלם לחורף הקרב

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!