קבלו טריק מעולה שאסור לוותר עליו בשביל לקבל קניידלך מושלמים לארוחת ליל הסדר.

אחרי שהתערובת מוכנה, מרתיחים מים או ציר ירקות בסיר, מנמיכים את הלהבה לנמוכה כך שבעבוע הרתיחה יהיה עדין מאוד – זה סופר חשוב כי בעבוע חזק עלול לפגוע בכופתאות. חשוב לבשל בבעבוע עדין ורק עשר דקות, כדי שהקניידלך יגיעו למרקם המושלם. הקפידו להצמד במדוייק לטיפ הזה וההצלחה מובטחת!

הטיפ באדיבות אורי שביט, עורכת הבלוג "טבעוניות נהנות יותר". מתוך המתכון קניידלך טבעוניים מושלמים לפסח.

חג שמח!

קבלו מתכון פשוט וטעים של פלפלים ממולאים

מתכונים שעשויים לעניין אותך

דונאטס שוקולד ציפס

מיני דואנטס שוקולד ציפס מושלמים וממכרים

עוגת פטיבר ופודינג וניל

עוגת פטיבר טעימה ב 20 דקות הכנה

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!