קבלו טריק מעולה שאסור לוותר עליו בשביל לקבל קניידלך מושלמים לארוחת ליל הסדר.

אחרי שהתערובת מוכנה, מרתיחים מים או ציר ירקות בסיר, מנמיכים את הלהבה לנמוכה כך שבעבוע הרתיחה יהיה עדין מאוד – זה סופר חשוב כי בעבוע חזק עלול לפגוע בכופתאות. חשוב לבשל בבעבוע עדין ורק עשר דקות, כדי שהקניידלך יגיעו למרקם המושלם. הקפידו להצמד במדוייק לטיפ הזה וההצלחה מובטחת!

הטיפ באדיבות אורי שביט, עורכת הבלוג "טבעוניות נהנות יותר". מתוך המתכון קניידלך טבעוניים מושלמים לפסח.

חג שמח!

מתכונים שעשויים לעניין אותך

עוגיות מגולגלות תמרים וטחינה

רולדה נמסה בפה במילוי ממכר של ממרח תמרים וטחינה שחותכים לעוגיות מגולגלות שאי אפשר להפסיק לנשנש

מוזלי יוגורט ופירות

מנה מגוונת, משביעה ובריאה לארוחת בוקר הכוללת גרנולה, פירות, סילאן ויוגורט

מגולגלות קדאיף

עוגיות קדאיף שמנת מגולגלות עם אגוזים

דג מושט מטוגן

מתכון טעים במיוחד לדג מושט מטוגן

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!