1. לנגב – מתחילים בסידור המזרח התיכוני המושלם; צלחת, טחינה, קצת שמן זית, קורט מיץ לימון אולי איזה צנובר, פיתה וזהו.

2. מעל הסלט – סלטים וירקות מאודים מקבלים בעיטה רצינית של טעם אם מוסיפים להם רוטב על בסיס טחינה.

3. ללקק האצבעות אחרי מנה עיקרית – טחינה מככבת בהמון מנות עיקריות. מכיוון שלטחינה יש מרקם קרמי היא מהווה בסיס נקי מחלב לשפע של מרקים ותבשילים.

4. לקנח – כשמדברים על טחינה מיד עולים לראש שני קינוחים ושניהם ממכרים מעט באופן מיידי.הקינוח הפשוט יותר – חלבה. והקינוח הנפלא השני, אלו כמובן עוגיות טחינה.

הטיפ באדיבות בלוג ממלכת הצומח

מתכונים שעשויים לעניין אותך

עוגיות מגולגלות תמרים וטחינה

רולדה נמסה בפה במילוי ממכר של ממרח תמרים וטחינה שחותכים לעוגיות מגולגלות שאי אפשר להפסיק לנשנש

מוזלי יוגורט ופירות

מנה מגוונת, משביעה ובריאה לארוחת בוקר הכוללת גרנולה, פירות, סילאן ויוגורט

סלט פומלית מיוחד

יצירה במטבח של סלט ירוק עם תוספת מיוחדת של פומלית

שווארמה הודו ברוטב קארי מתקתק

נתחי שווארמה הודו נקבה ברוטב קארי מתקתק

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!