1. לנגב – מתחילים בסידור המזרח התיכוני המושלם; צלחת, טחינה, קצת שמן זית, קורט מיץ לימון אולי איזה צנובר, פיתה וזהו.

2. מעל הסלט – סלטים וירקות מאודים מקבלים בעיטה רצינית של טעם אם מוסיפים להם רוטב על בסיס טחינה.

3. ללקק האצבעות אחרי מנה עיקרית – טחינה מככבת בהמון מנות עיקריות. מכיוון שלטחינה יש מרקם קרמי היא מהווה בסיס נקי מחלב לשפע של מרקים ותבשילים.

4. לקנח – כשמדברים על טחינה מיד עולים לראש שני קינוחים ושניהם ממכרים מעט באופן מיידי.הקינוח הפשוט יותר – חלבה. והקינוח הנפלא השני, אלו כמובן עוגיות טחינה.

הטיפ באדיבות בלוג ממלכת הצומח

לעוד מתכונים מעניינים

מתכונים שעשויים לעניין אותך

עוגת שוקולד ללא גלוטן

עוגה פאדג׳ית מלאת שוקולד ונמסה בפה לרגע של כיף

עוגת גלידת לוטוס

ביס קרמי, מפנק, ומתוק שיגרום לבלוטות הטעם שלכם לבקש עוד ועוד!

כדורי שוקולד מצופים

כדורי שוקולד בציפוי נוטלה, זיגוג סוכר וקיווי

כרוב ממולא טעים

מתכון לכרוב ממולא טעים כמו שאתם לא מתארים לעצמכם !

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!