1. לנגב – מתחילים בסידור המזרח התיכוני המושלם; צלחת, טחינה, קצת שמן זית, קורט מיץ לימון אולי איזה צנובר, פיתה וזהו.

2. מעל הסלט – סלטים וירקות מאודים מקבלים בעיטה רצינית של טעם אם מוסיפים להם רוטב על בסיס טחינה.

3. ללקק האצבעות אחרי מנה עיקרית – טחינה מככבת בהמון מנות עיקריות. מכיוון שלטחינה יש מרקם קרמי היא מהווה בסיס נקי מחלב לשפע של מרקים ותבשילים.

4. לקנח – כשמדברים על טחינה מיד עולים לראש שני קינוחים ושניהם ממכרים מעט באופן מיידי.הקינוח הפשוט יותר – חלבה. והקינוח הנפלא השני, אלו כמובן עוגיות טחינה.

הטיפ באדיבות בלוג ממלכת הצומח

מתכונים שעשויים לעניין אותך

ארוחת בוקר קלה, פשוטה ובריאה

ארוחת הבוקר הזאת מלאה בטוב ואתם מוזמנים להוסיף לה כל מה שתרצו. היא קלה ומהירה להכנה, לאנשים כמוני שאין להם כוח בבקרים.

בראוניז שוקולד גבינה

מה קורה שמחברים בראוניז שוקולד עם עוגת גבינה? מקבלים קינוח שמשלב בין שני הדברים הכי טעימים בעולם!

קציצות תפוחי אדמה עם פטריות ותרד

קציצות בריאות ומפנקות

עוגת סולת תפוזים מתוקה

עוגת הסולת הטובה והמוכרת בתוספת של תפוז מגורד וטעם שמזכיר זמנים אחרים.

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!