1. לנגב – מתחילים בסידור המזרח התיכוני המושלם; צלחת, טחינה, קצת שמן זית, קורט מיץ לימון אולי איזה צנובר, פיתה וזהו.

2. מעל הסלט – סלטים וירקות מאודים מקבלים בעיטה רצינית של טעם אם מוסיפים להם רוטב על בסיס טחינה.

3. ללקק האצבעות אחרי מנה עיקרית – טחינה מככבת בהמון מנות עיקריות. מכיוון שלטחינה יש מרקם קרמי היא מהווה בסיס נקי מחלב לשפע של מרקים ותבשילים.

4. לקנח – כשמדברים על טחינה מיד עולים לראש שני קינוחים ושניהם ממכרים מעט באופן מיידי.הקינוח הפשוט יותר – חלבה. והקינוח הנפלא השני, אלו כמובן עוגיות טחינה.

הטיפ באדיבות בלוג ממלכת הצומח

לעוד מתכונים מעניינים

מתכונים שעשויים לעניין אותך

עוגיות קוקוס קלאסיות לפסח

רגילים להצטייד במלאי של עוגיות קוקוס לקראת פסח? השנה אתם יכולים לוותר ופשוט להכין אותן בבית

מרק תפוחי אדמה

מרק תפוחי אדמה בשמנת הכי פשוט בעולם

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!