1. עושים חתך מסביב לתפוח האדמה
2. מבשלים אותו במים רותחים
3. שוטפים אותו במים קרים
4. מורידים את הקליפה עם הידיים

מתכונים שעשויים לעניין אותך

קרמבו ביתי קלאסי

קרמבו אמיתי עם קצפת אוורירית וציפוי שוקולד דקיק

פבלובה

מרנג עם קצפת ופירות

סלט פנצנלה

סלט צבעוני וטעים בטירוף

קרפ צרפתי

קרפ צרפתי, בתוספת תמצית וניל הנותן ארומה וטוויסט לטעם מיוחד במינו - ניסיתם ?!

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!