1. עושים חתך מסביב לתפוח האדמה
2. מבשלים אותו במים רותחים
3. שוטפים אותו במים קרים
4. מורידים את הקליפה עם הידיים

מתכונים שעשויים לעניין אותך

עוגת גבינה עם טוויסט צרפתי

עוגת גבינה פירורים עם קרם בטעמים

טורטיות כשרות לפסח

טורטיות מצופות במילוי בשר טחון כשרות לפסח עם רוטב פטריות

מיץ קלמנטינות

מיץ קלמנטינות טבעי ובריא

רולדה מטריפת חושים

רולדת ספוג שוקולד ממולאת בקצפת מתוקה

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!