1. עושים חתך מסביב לתפוח האדמה
2. מבשלים אותו במים רותחים
3. שוטפים אותו במים קרים
4. מורידים את הקליפה עם הידיים

מתכונים שעשויים לעניין אותך

טחינת שקדים

טחינה משקדים- מחליפים את השומשום בשקדים ומקבלים ממרח מלא בערכים תזונתיים

פסטה רוזה

פסטה ברוטב רוזה- ארוחה איטלקית יותר טעימה מבמסעדה

כשר לפסח

עוגת גלידה כשרה לפסח

עוגת גלידה מיוחדת לכבוד חג הפסח עם פירורי שוקולד לבן ,שוקולד מריר ואגוזים קצוצים מעל.

כנפיים מצופים בתנור

כנפיים בתנור, בציפוי משגע ומרקם קריספי ביותר.

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!