www.Mabasir.co.il
קארי ירוק
צוות מה בסיר
מצרכים
להגשה
לקארי הירוק
- 2 יחידות ענפי בזיליקום
- 1 כוס ממרח קארי ירוק
- 1 קופסא קרם קוקוס
- 1 כף שמן
- 2 כפות רוטב דגים
- 1 כף סוכר
- 1 כוס ציר עוף
- 1 קילוגרם עוף
- 1 כוס ירקות
אופן ההכנה
תחוו את הטעמים הנועזים של המטבח התאילנדי עם מתכון קארי ירוק נפלא. עשבי תיבול טריים ותבלינים יוצרים רוטב טעים וארומטי בשילוב עוף או טופו. את הקארי מגישים על אורז מאודה ומקבלים ארוחה מלאה ומשביעה. הוספנו את הטיפים שלנו להצלחה כדי לוודא שייצא לכם קארי טעים ומפוצץ בטעמים בכל פעם. נסו את המתכון ותקבלו טעימה מתאילנד בבית שלך.
אם אתם רוצים להכין את ממרח הקארי בבית, הנה מתכון לממרח קארי ירוק מעולה בשבילכם
איך מכינים קארי ירוק תאילנדי?
- מחממים את השמן בווק גדול או במחבת על אש בינונית. מוסיפים את ממרח הקארי הירוק ומערבבים עד שמריחים את הקארי באוויר, כדקה.
- מוסיפים לווק את קרם הקוקוס וערבבים היטב עד שמקבלים גוון ירקרק
- מוסיפים את מרק העוף, רוטב הדגים והסוכר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 5 דקות.
- מוסיפים לווק את העוף או הטופו והירקות ומבשלים עוד 3-5 דקות, או עד שהעוף מבושל והירקות רכים.
- קוצצים את הבזיליקום ומוסיפים אל הווק
- מגישים את הקארי חם על אורז מאודה.
בתאבון :)