לכל קטגוריות המתכונים
סלט תאילנדי

מתכון

סלט תאילנדי

כ-15 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

רוטב
סלט

אופן ההכנה

סלט תאילנדי פשוט, טעים, מרענן ומלא בכל טוב

  1. מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב עד שהסוכר נמס.
  2. משרים את אטריות השעועית במים חמים כ- 5 דקות עד שהן מתרככות ומסננים.
  3. חותכים את הירקות גס, מוסיפים את עשבי התיבול.
  4. מוסיפים את האטריות והרוטב לירקות, מערבבים היטב ומגישים!

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?

מתכונים מומלצים

טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות