רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
כרובית בטמפורה בירה
מתכון

כרובית בטמפורה בירה

כ-15 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

כרובית קריספית מצופה בטמפורה פריכה על בסיס בירה

  1. מפרקים את הכרובית לפרחים בינוניים, שוטפים ומייבשים היטב.
  2. מערבבים בעזרת מטרפה את כל חומרי הטמפורה עד לקבלת בלילה אחידה.
  3. מחממים שמן עמוק בסיר טיגון.
  4. מכניסים את הכרובית לבלילה ומוציאים אחד אחד לתוך השמן.
  5. מטגנים מכל הכיוונים עד להשחמה.
  6. ממשיכים בפעולה עד לסיום הכרובית.

*ניתן להגיש עם מטבל עשבי תיבול/ מטבל שום.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(5.0) | 1 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
תמונה של מתכון ביצים ממולאות
כ-20 דקות קל כשר פרווה
תמונה של מתכון גבינה מטוגנת
כ-15 דקות קל כשר חלבי
תמונה של מתכון קונוס טונה
כ-30 דקות קל כשר פרווה
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות