לכל קטגוריות המתכונים
כרובית בטמפורה בירה

מתכון

כרובית בטמפורה בירה

כ-15 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

כרובית קריספית מצופה בטמפורה פריכה על בסיס בירה

  1. מפרקים את הכרובית לפרחים בינוניים, שוטפים ומייבשים היטב.
  2. מערבבים בעזרת מטרפה את כל חומרי הטמפורה עד לקבלת בלילה אחידה.
  3. מחממים שמן עמוק בסיר טיגון.
  4. מכניסים את הכרובית לבלילה ומוציאים אחד אחד לתוך השמן.
  5. מטגנים מכל הכיוונים עד להשחמה.
  6. ממשיכים בפעולה עד לסיום הכרובית.

*ניתן להגיש עם מטבל עשבי תיבול/ מטבל שום.


ניסית את המתכון? איך יצא?
(5.0) | 1 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?

מתכונים מומלצים

טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות