רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
רביולי רוזה
מתכון

רביולי רוזה

כ-10 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

רביולי גבינה ברוטב רוזה- ארוחה פשוטה וטעימה שמפנקת ומשביעה לכל המשפחה

  1. מבשלים רביולי בסיר עם מים רותחים בהתאם להוראות היצרן בגב החבילה.
  2. מסננים היטב ושומרים על החום (שומרים 1/3 כוס מי פסטה).
  3. במחבת גדולה ממיסים חמאה על אש בינונית ומוסיפים את העגבניות מיובשות, מטגנים כמה דקות עד להתרככות.
  4. מוסיפים את מי הפסטה השמורים, שום כתוש, בזיליקום מיובש, ורסק העגבניות.
  5. מערבבים היטב ומבשלים עד שהתערובת מתחילה להסמיך.
  6. מנמיכים את האש ומערבבים פנימה את השמנת.
  7. מוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב ומבשלים דקה-שתיים עד שהרוטב מסמיך מעט.
  8. מוסיפים את הרביולי לרוטב מערבבים מעט ומגישים!
ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות