רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
פאד תאי
מתכון
כ-30 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

רוטב

הגשה

מוקפץ

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

פאד תאי בקר תאילנדי ביתי מושלם

  1. משרים את אטריות האורז במים קרים כ45 דקות עד להתרככות ומסננים.
  2. חותכים את הגזר למקלות ואת הבצל לחתיכות גסות.
  3. מחממים סיר רחב על אש גבוהה עם שמן, מוסיפים את רצועות הבקר ומטגנים כ2 דקות ומוציאים מהסיר.
  4. מוסיפים ביצה טרופה ומקשקשים עד שהיא מבושלת ומוציאים מהסיר.
  5. מוסיפים את הירקות לסיר ומקפיצים מעט עד להזהבה.
  6. מוסיפים את הבצל הירוק חתוך לרצועות והאטריות המושרות ומערבבים.
  7. מערבבים בקערית קטנה את כל מרכיבי הרוטב ושופכים לסיר.
  8. מוסיפים את רצועות הבקר והביצה המקושקשת וממשיכים לערבב עד שהרוטב נספג בכל המרכיבים.
  9. מעבירים לצלחות הגשה ומגישים עם בוטנים קצוצים ולימון.
ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
Guy632
Guy Shtern

אפשר לוותר על הביצה או שיש לה תפקיד קריטי?


דווח לנו
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות