רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
רוטב אלפרדו
מתכון

רוטב אלפרדו

כ-20 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

רוטב שמנת פטריות קלאסי מהמטבח האיטלקי

  1. ממיסים את החמאה בסיר עם שמן זית, מוסיפים את הבצל ומטגנים קלות עד שהוא ניהיה שקוף.
  2. מוסיפים את הפטריות חתוכות לפרוסות/ חצאים, מאדים עד שהנוזלים מאבדים מחצית מנפחם ומנמיכים את האש.
  3. מוסיפים את השמנת ואת גבינת פרמזן ובוחשים עד קבלת רוטב מעט סמיך.
  4. מתבלים מלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט ומכבים את האש.

*מגשים עם פסטה/ רביולי/ ניוקי

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות