לכל קטגוריות המתכונים
שניצל

מתכון

כ-20 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

מתכון לשניצל ביתי פשוט להכנה. איך מכינים שניצל אתם שואלים? התשובה במתכון

1. משטחים את השניצלים עם פטיש על מנת שיצאו דקים.

2. מרתיחים שמן לטיגון במחבת.

3. שוברים את הביצה לצלוחית, מוסיפים מים, מלח ופלפל שחור ומערבבים הכל.

4. שופכים את הפירורי לחם לצלוחית נוספת.

5. לוקחים כל שניצל, מעבירים אותו בצלוחית של הביצה, לאחר מכן עוטפים אותו בפירורי לחם ומכניסים למחבת לטיגון עד שיוצא מוזהב.

6. מנערים את השניצל וסופגים אותו בנייר הסופג שעל הצלחת השלישית.

7. ניתן להגיש לצד מיונז, קטשופ וכל פחממה טעימה נוספת (אנחנו ממליצים פירה- מוזמנים לחפש פירה בטטה ותפוח אדמה אצלנו באתר).

8. מגישים ובתיאבון (:


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?

מתכונים מומלצים

טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות