רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
רולדת ביסקווטים וקוקוס
מתכון

רולדת ביסקווטים וקוקוס

כ-40 דקות בינוני

מצרכים למתכון

להכנה

קוקוס

אופן ההכנה

המתכון הבא מביא לנו שילוב מנצח של רולדת ביסקוויטים עם קוקוס שנותן טוויסט מעניין

• נשים בתוך סיר חצי כוס קקאו ביחד עם כוס מים, 50 גרם שוקולד מריר, וחצי חבילת מחמאה על אש בינונית עד שהכל ימס.
• לאחר שהכל נמס להוריד את הסיר מהגז ולהוסיף לתוכו כפית רום, לערבב ולשפוך לתוך קערה ומעל לשפוך את הפתי-בר המפורר גס.
• נערבב יחד הכל, לקחת נייר אפייה ולהרטיב אותו טיפה במים - ולשטח עם ידיים רטובות את מלית הביסקוויטים שהכנו עד לקבלת צורת ריבוע יפה.
• כעת , ניקח את מלית הקוקוס שהכנו מראש ונשטח על בסיס הביסקוויטים.
• בשלב הזה אנו נגלגל את הנייר אפייה לרולדה, יש להפריד כל פעם את נייר האפייה שלא יתגלגל בפנים, אחר כך נסגור את קצוות הנייר אפייה כמו סוכריה ונכניס למקפיא לשעתיים.
• מה שנשאר זה לפרוס את הרולדה לעיגולים.

אופן ההכנה למלית קוקוס:
• לערבב היטב בקערה יחד את כל חומרי המלית קוקוס.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(5.0) | 1 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות