רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
קרפ כשר לפסח
מתכון

קרפ כשר לפסח

כ-15 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

העובדה שפסח הגיע לא אומר שאי אפשר להנות מקרפ טעים ומושחת

  1. מערבבים את כל המצרכים בקערה רחבה בעזרת מטרפה.
  2. משמנים מחבת קטנה ומחממים על אש נמוכה.
  3. יוצקים מהבלילה, חצי מצקת בערך, מיעים את המחבת בתנועות מעגליות כדי לפזר את הבלילה על המחבת בצורה אחידה.
  4. מטגנים דקה עד שמופיעות בועות קטנות על הקרפ והופכים, מטגנים חצי דקה ומוציאים.
  5. מטגנים כך את שאר הקרפים- בין קרפ לקרפ משמנים מעט את המחמת.
  6. מגישים את הקרפים לצד תוספות שאוהבים. יאמיי:)

 

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות