אופן ההכנה
ארוחת בוקר נפלאה המורכבת מצה בריי עם תרד מוקרם ובצל פריך
- מחממים את השמן במחבת בינונית עד שהוא רותח.
- פורסים את הבצל לפרוסות דקות ומוסיפים למחבת עד להזהבה.
- מתבלים במלח פלפל ומעבירם לקערה.
- שוטפים את התרד וסוחטים היטב כל פעם חופן.
- מפרקים את המצות ומשרים אותם בקערה עם מים קרים למשך 3 דקות.
- מסננים את המצות ומוסיפים להם את הביצים, מלח ופלפל.
- באותה מחבת שטיגנו את הבצל מוסיפים את תערובת המצות ומבשלים תוך כדי בחישה עד שטורפים את הביצים והמצות מתפרקות (בערך 5 דקות).
- מוסיפים את התרד והגבינה ומבשלים עד להמסה של הגבינה על המצות וקבלת תערובת אחידה.
- מפזרים את הבצל המטוגן מעל ומגישים.
- בתאבון:)