אופן ההכנה
עוגת תפוחים עסיסית וטעימה נהדרת לפסח וקשה להאמין שהעוגה הזאת כשרה לפסח
- בקערה טורפים יחד את הביצים עם השמן.
- מוסיפים את הסוכר, קמח מצה, קמח תפוח אדמה והמלח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- קולפים את התפוח וחותכים לקוביות קטנות ומוסיפים לתערובת.
- משמנים תבנית מאפינס ושופכים מן הבלילה לתבנית, כל אחד למלא עד 3/4 מהגובה.
- מפזרים מעל קינמון.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל15-18 דקות.
- מוציאים ומצננים את ת העוגה לטמפרטורת החדר.
*אפשר להכין בתנית אינגליש קייק ולאפות במשך 40 דקות.