רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
ברואניז ללא גלוטן
מתכון

ברואניז ללא גלוטן

כ-20 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

חובבי שוקולד היזהרו! ברואוניז מטורפים ודחוסים בדיוק כמו שבראוניז צריכים להיות

  1. בקערה מערבבים יחד את הסוכרים והביצים.
  2. מוסיפים את השמן ומערבבים שוב.
  3. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבבים היטב עד שאין גושים.
  4. מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת.
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות אופים כחצי שעה או עד שהבאוניז מתייצב במרכז.
  6. מצננים לטמפרטורת החדר וחותכים לקוביות (מומלץ שעתיים אחרי).

*ניתן לפזר מעט אבקת סוכר מעל לפני ההגשה.

*יש לשמור את הבראוניז בקופסה אטומה.

 

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות