אופן ההכנה
חובבי שוקולד היזהרו! ברואוניז מטורפים ודחוסים בדיוק כמו שבראוניז צריכים להיות
- בקערה מערבבים יחד את הסוכרים והביצים.
- מוסיפים את השמן ומערבבים שוב.
- מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבבים היטב עד שאין גושים.
- מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות אופים כחצי שעה או עד שהבאוניז מתייצב במרכז.
- מצננים לטמפרטורת החדר וחותכים לקוביות (מומלץ שעתיים אחרי).
*ניתן לפזר מעט אבקת סוכר מעל לפני ההגשה.
*יש לשמור את הבראוניז בקופסה אטומה.