רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
בראוניז שוקולד גבינה
מתכון

בראוניז שוקולד גבינה

כ-20 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

בראוניז

שכבת גבינה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מה קורה שמחברים בראוניז שוקולד עם עוגת גבינה? מקבלים קינוח שמשלב בין שני הדברים הכי טעימים בעולם!

  1. ממיסים במיקרו את השוקלד והחמאה בפולסים של חצי דקה עד שהכל נמס יחד.
  2. מוסיפים את הסוכרים ומערבבים.
  3. מוסיפים את הביצים והתמצית וניל ומערבבים, לאחר מכן מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שאין גושי קמח.
  4. יוצקים את תערובת השוקולד לתבנית מרופדת בנייר אפייה (משאירים חצי כוס בערך בצד לדוגמת השיש).
  5. מערבבים את המסקרפונה והסוכר עד להתרככות מלאה של הגבינה (יש לדאוג להוציא את המסקרפונה מראש ושתיהיה רכה).
  6. מוסיפים את שאר מרכיבי שכבת הגבינה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
  7. יוצקים את תערובת הגבינה מעל תערובת השוקולד.
  8. מפזרים מעל בעזרת כף את תערובת השוקולד.
  9. בעזרת קיסם או סכין חדה יוצרים דוגמת שיש בהעברה עדינה של הקיסם/הסכין דרך כתמי תערובת השוקולד.
  10. אופים בתנור שחומם מראש על 160 מעלות כחצי שעה.
  11. תנו לבראוניז להתצתנן  היטב וחתכו לריבועים, שמרו במקרר/במקפיא.
ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות