רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
שבלולי גבינה ושום
מתכון

שבלולי גבינה ושום

כ-35 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

לבצק:

למילוי:

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

12 מנות

מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.

-מערבבים בקערה קמח, אבקת אפיה, מלח ויוגורט עד לקבלת בצק חלק ונוח לעבודה (אם הבצק יבש יש להוסיף כמה כפות מים בהדרגה ולפי הצורך).

-מרדדים את הבצק בעזרת מערוך למלבן בגודל 20X30 ס"מ.

-מערבבים בקערית 3 כפות שמן זית ושום כתוש ומורחים על הבצק באופן שווה. מפזרים גבינה צהובה, גבינת פרמזן ופטרוזיליה מיובשת.

-מגלגלים את הבצק לרולדה וחותכים לשבלולים בעובי כ-2 ס"מ.

-מניחים בתבנית על נייר אפיה. מורחים את החלק העליון בביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום.

-מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-25 דקות, עד להזהבה.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות