רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
שבלולי גבינה ושום
מתכון

שבלולי גבינה ושום

כ-35 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

לבצק:

למילוי:

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

12 מנות

מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.

-מערבבים בקערה קמח, אבקת אפיה, מלח ויוגורט עד לקבלת בצק חלק ונוח לעבודה (אם הבצק יבש יש להוסיף כמה כפות מים בהדרגה ולפי הצורך).

-מרדדים את הבצק בעזרת מערוך למלבן בגודל 20X30 ס"מ.

-מערבבים בקערית 3 כפות שמן זית ושום כתוש ומורחים על הבצק באופן שווה. מפזרים גבינה צהובה, גבינת פרמזן ופטרוזיליה מיובשת.

-מגלגלים את הבצק לרולדה וחותכים לשבלולים בעובי כ-2 ס"מ.

-מניחים בתבנית על נייר אפיה. מורחים את החלק העליון בביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום.

-מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-25 דקות, עד להזהבה.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות