רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוגיות סילאן וטחינה
מתכון

עוגיות סילאן וטחינה

כ-20 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

יוצאות פריכות ונמסות בפה

עוגיות בזילוף פשוטות ומהירות להכנה.
העוגיות יוצאות פריכות ונמסות בפה.


- ממיסים את החמאה ומעבירים לקערת ערבוב
- מוסיפים סוכר ומערבבים
- מוסיפים את שאר החומרים לפי הסדר
- מערבבים היטב עד לקבלת בצק רך מאוד
- מעבירים את הבצק לשקית זילוף
- על תבנית עם נייר אפייה מזלפים עוגיות בגודל ובצורה שאוהבים
- אופים כ-12 דק' בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות

* אפשר להוסיף שקדים/אגוזים על העוגיות לפני האפייה.
* לאחר האפייה יש להשאיר את העוגיות להתקרר, כשהן חמות הן פשוט מתפוררות.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(5.0) | 1 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות