רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
עוגיות סילאן וטחינה

מתכון

עוגיות סילאן וטחינה

כ-20 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

יוצאות פריכות ונמסות בפה

עוגיות בזילוף פשוטות ומהירות להכנה.
העוגיות יוצאות פריכות ונמסות בפה.


- ממיסים את החמאה ומעבירים לקערת ערבוב
- מוסיפים סוכר ומערבבים
- מוסיפים את שאר החומרים לפי הסדר
- מערבבים היטב עד לקבלת בצק רך מאוד
- מעבירים את הבצק לשקית זילוף
- על תבנית עם נייר אפייה מזלפים עוגיות בגודל ובצורה שאוהבים
- אופים כ-12 דק' בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות

* אפשר להוסיף שקדים/אגוזים על העוגיות לפני האפייה.
* לאחר האפייה יש להשאיר את העוגיות להתקרר, כשהן חמות הן פשוט מתפוררות.


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?

מתכונים מומלצים

מה בסיר אינסטגרם
טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות