רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
פרלין שוקולד ממולא בחמאת בוטנים
מתכון

פרלין שוקולד ממולא בחמאת בוטנים

כ-20 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

שוקולד

חמאת הבוטנים

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

הפרלינים הכי טעימים שתכינו

להכנת חמאת הבוטנים

להמיס בקערה למיקרוגל את חמאת הבוטנים, את החמאה וקורט מלח.
להפעיל את המיקרוגל בפולסים של 30 שניות, לערבב ולחזור על הפעולה עוד כחצי דקה.
 להוציא ולערבב היטב, עד לקבלת מחית חלקה.
להכניס את התערובת המוכנה לשקית זילוף ולגזור מעט בקצה.

להכנת השוקולד
ממיסים את שוקולד מריר, שוקולד החלב והחמאה בבן מרי או על הגז...
להסיר מהאש ולצנן מספר דקות על השיש.
להכניס לשקית זילוף.
אפשר להשתמש בכפית במקום.

להרכבת ה"פרלינים"
בתבנית שוקולד או תבנית שקעים לשים בכל שקע, סלסלת נייר בגודל המתאים לשקע.
לאחר שמילאנו את כל השקעים בסלסילות הנייר,  נזלף שכבה ראשונה של השוקולד המומס, כמות של כף בערך בכל סלסילת נייר.
נקפיא מספר דקות על משטח ישר.
נוציא, לשכבה השניה, נזלף חמאת בוטנים, כמות של כפית בערך.
ננער מעט את המגש בעדינות ליישור החמאה.
מעל נזלף כמות נוספת של שוקולד שתכסה את חמאת הבוטנים. 
נקפיא.
מוכן!!
יש לשמור במקרר או במקפיא,  את השוקולדים הממולאים עד להגשה.

יש לי רק דבר אחד לומר על הממתק הזה...
חלוםםםם
בהצלחה ותחזרו לשתף :)

ניסית את המתכון? איך יצא?
(5.0) | 1 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות