רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
מוס שוקולד וקרם קוקוס
מתכון

מוס שוקולד וקרם קוקוס

כ-22 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

תותים, שוקולד וקוקוס מה עוד צריך בחיים האלה?

 

איך מכינים את הקסם הזה

*יש לשים את קרם הקוקוס במקרר לילה לפני ההכנה

- מוציאים את פחית הקוקוס מהמקרר ופותחים את הפחית. לאחר לילה במקרר תיווצר הפרדה בין החלק השומני-הקרמי לבין החלק הנוזלי.

- שופכים בעדינות לתוך כוס כמות של שליש כוס מהנוזלים ושומרים בצד. מעבירים לקערה את מה שנשאר בפחית (גם המוצק וגם הנוזלי).

- שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערית נפרדת עם 5 כפות מנוזל הקוקוס ששמרנו בצד. מכניסים מיקרוגל וממיסים במשך 10-15 שניות. מערבבים עד לתערובת חלקה.

- לקרם הקוקוס שבקערה מוסיפים כף סוכר וכף אינסטנט פודינג ומקציפים בעזרת מיקסר במשך כחצי דקה. מוסיפים את תערובת השוקולד וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב.

בעזרת שקית זילוף מעבירים את התערובת לכוסות הגשה ושומרים במקרר.

תכינו תהנו ותשתפו

ניסית את המתכון? איך יצא?
(5.0) | 1 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות