רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
עוגת שוקולד ללא גלוטן

מתכון

עוגת שוקולד ללא גלוטן

כ-30 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

לעוגה
ציפוי גנאש שוקולד

אופן ההכנה

עוגה פאדג׳ית מלאת שוקולד ונמסה בפה לרגע של כיף

אוקיי, נתחיל :)

קודם כל אורח הכבוד השוקולד, נמיס במיקרו או על בן מארי 200 גר שוקולד מריר + כוס שמן
ניתן לו להתקרר ובינתיים נתחיל להכין קצף נפוח וחזק.

מומלץ לנפות את הקקאו בשלב הזה ע״מ שלא יהיו גושים ויטמע בקציפה באופן מושלם.

לקחת 5 ביצים וכוס סוכר, להקציף במיקסר על מהירות גבוהה במשך 5 דקות עד שמתקבלת קציפה נפוחה ויפה.

להנמיך את מהירות המיקסר, להוסיף לקצף הביצים את תערובת השוקולד בזרם דק לאט לאט.

נערבב את היבשים - 6 כפות גדושות קורנפלור + שקית אבקת אפיה + 1/2 כוס קקאו מנופה + שקית סוכר וניל.
להוסיף לתערובת השוקולד והביצים בזהירות.

לשמן תבנית אפיה ולשפוך מחצית מהתערובת, לפזר שערות חלבה באהבה ומעל לשפוך את יתרת התערובת.

לאפות בחום של 170 מעלות כ-35 דקות
 

להכנת הציפוי (גנאש שוקולד):

להמיס במיקרו 100 גר שוקולד מריר + 50 גר שוקולד חלב עם 100 גר שמנת מתוקה.
לקרר ולשפוך על העוגה כשהיא קרה לגמריי
  

היכונו לביס מתוק שנמס בפה!
תהנו :)


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים מומלצים
מה בסיר אינסטגרם
טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות