רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
ריבת תפוז סיני
מתכון

ריבת תפוז סיני

כ-30 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

ריבת תפוז שמשלימה כל ארוחה, סיום מתוק ומעניין

מתחילים :)

נדקור מעט את התפוזים, אפשר חריץ קטן בעזרת סכין.
את התפוזים ש״טיפלנו בהם״ נניח בסיר עם מים ונביא לרתיחה נחזור על הפעולה עוד פעמיים לפחות על מנת להפטר מהמרירות של קליפת התפוז. (כמובן שלהחליף את המים בין ההרתחות)
סיר רחב נניח את התפוזים, סוכר, מים, וניל ומיץ הלימון.
נערבב היטב ונשמור במקרר ללילה, במהלך הלילה הסוכר יימס ויקבל את הטעמים של התפוז.
למחרת, על להבה גבוהה נביא לרתיחה.
לבשל על להבה בינונית כשעה או יותר עד שהתפוזים משנים את צבעם לצבע ענברי, לאחר כשעה וחצי לכבות.
אחר שהריבה הצטננה, לבדוק את המרקם, בדרך כלל אין צורך להחזיר לאש אבל במידה וצריך, החזירו לעוד רבע שעה בערך או הכניסו לתנור 180 מעלות לכחצי שעה.
הריבה מוכנה :)
להכניס לצנצנת מעוקרת ולשמור במקרר, חודשים... בהצלחה ותהנו :) 

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות