לחם טרי לנגב את הצלחת ואתם מסודרים! שנתחיל?
לקציצות
בצל וסלרי לקצוץ במעבד מזון, לערבב את הכל לתערובת אחידה יחד עם שאר המצרכים ולהכניס למקרר לספיגת טעמים לחצי שעה.
לרוטב
לטגן 2 בצלים גדולים לפרוסות עד להזהבה להכין כדורים מהקציצות ולטגן יחד עם הבצל כמה דקות מכל צד עד להשחמה.
בקערה נשים כף פפריקה אדומה מתוקה, חצי כפית ראס אל חנות, חצי כפית טוסקנה, כף מרק עוף, מעט פלפל לבן, מלח לפי הטעם ושמן. לפתוח את התבלינים בשמן לערבב עד לאיחוד ולהוסיף לסיר.
להוסיף 2 כוסות מים רותחים.
לאחר שמסיימים מוסיפים שעועית ירוקה, מנענעים את הסיר שיסתדר לנו טוב טוב ויהיה יפה ולא רק טעים ומבשלים על להבה נמוכה 40 דקות.
10 דקות אחרונות לבשל עם מכסה פתוח לצמצום הרוטב, במידה וחסר מים להוסיף.
בהצלחה ובתיאבון ❤
לא לשכוח את הלחם לנגב ואם תרצו ישר מתוך הסיר :)