רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
טארט תפוחים וקרם שקדים
מתכון

טארט תפוחים וקרם שקדים

כ-45 דקות בינוני כשר חלבי

מצרכים למתכון

בצק

מלית תפוחים ושקדים

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

טארט תפוחים בשילוב קרם שקדים שיתן לכם סיום מתוק ופינוק לכלום

יאי מתחילים :)

קודם כל הבצק, ניקח את כל המצרכים של הבצק: 2 כוסות קמח, 3/4 כוס אבקת סוכר, 200 גרם חמאה וביצה נערבב הכל עד שהבצק אחיד וחלק.

נשים אותו במקרר לפני הרידוד שלא ידבק ושיהיה קל לעבד אותו.

ניקח את כל רכיבי המלית נערבב אותם לבלילה אחידה אנחנו נשתמש בבלילה פעמיים פעם אחת על הצק ופעם שניה על התפוחים, אבל נגיד לזה עוד רגע.

אחרי שהבצק שלנו קר,

נרדד את הבצק לגודל של התבנית בערך 2 ס״מ גובה, נחורר את הבצק עם מזלג.

נשפוך מעל 3/4 מהמילוי.

ניקח 2 תפוחים עץ נקלף אותם ונחתוך לפרוסות יפות נשים בקערה נפרדת ונפזר מעל לתפוחים 2 כפות קינמון נערבב כך שכל תפוח יקבל ציפוי של קינמון.

אחרי שהתפוחים שלנו מצופים בקינמון, נסדר את התפוחים בתוך המילוי ומעל התפוחים נשפוך את מה שנשאר מהבלילה

להכניס לתנור מחומם מראש לכ 160-180 מעלות תלוי בתנור למשך כ-40 דקות

מומלץ להגיש עם גלידה :) 

בתאבון

ניסית את המתכון? איך יצא?
(3.5) | 2 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות