רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
נאצ׳וס
מתכון
כ-25 דקות קל כשר פרווה

אופן ההכנה

לפעמים קצת ידע הוא דבר מסוכן, למדו להכין נאצ'וס :) קבלו מתכון קל ומהיר לנאצ'וס שלא תוכלו להפסיק לנשנש, כל כך טעים!

מה זה נאצ'וס? 

בגדול נאצ'וס היא מנה בסגנון טקסאני-מקסיקני מצפון מקסיקו. המנה מורכבת מצ'יפס טורטיה ומתבלים, ולרוב מוגשת כחטיף או נשנוש.נאצ'וס וסלסה נמצאים במרחק דקות ספורות מנת אירוח מושלמת!

איך מכינים נאצ'וס בבית?

אתם צריכים רק שלושה מצרכים פשוטים: טורטיות תירס, שמן ומלח. זה כל מה שאתם צריכים כדי להכין נאצ'וס נפלא תוצרת בית הכי טרי, פריך וטעים!

יש שלוש דרכים בסיסיות להכין נאצ'וס:

  1. הדרך הקלאסית, מטוגנת במעט שמן. 

  2. אופים אותם בתנור. 

  3. אופים אותם במיקרוגל.

הכי טעים הוא כמובן לטגן בשמן, אבל אם אנו במצב רוח לקצץ בקלוריות, נאפה אותם.

באיזה טורטיות משתמשים להכנת נאצ'וס? 

לקבלת הנאצ'וס המושלם נשתמש בטורטיות תירס על מנת לקבל את הטעם המלוח והאהוב של הנאצ'וס.אין צורך לקנות טורטיות מהודרות, טורטיות תירס פשוטות מהסופר יעשו את העבודה.. ניתן להשתמש בטורטיות תירס תוצרת בית , אך יש לפקוח מקרוב על זמני הבישול, שעשויים להיות ארוכים או קצרים יותר תלוי בעובי שלהם.

טורטיות קמח נוטות להיות מתוקות יותר והתוצאה? נאצ'וס עם טעם מוזר קצת. 

שלבים להכנת נאצ'וס מטוגן

  1. חותכים כל טורטיה ל -6 משולשים

  2. יהיה קל יותר וטוב יותר לטגן את הטורטיות אם קודם יתייבשו מעט. אפשר להשאיר את כל הטורטיות בחוץ למשך הלילה, חשופות לאוויר כך שהן יבשות למחרת, או לייבש אותן מעט בתנור או במיקרוגל לפני שמתחילים

  3. שימו כוס שמן בתוך מחבת יבשה, זה אמור להיות בעומק של ס״מ בערך, חממו את השמן על אש גבוהה, ברגע שהוא רותח העבירו לאש בינונית אחרת ישרפו לנו הנאצ׳וס מהר מידי

  4. הניחו חופן משולשי טורטיה לשמן החם, טגנו כ -2 דקות בערך עד שהטורטיה מתחילה להשחים מעט והמשולש נהיה יציב וקריספי

  5. הוציאו אל צלחת בעזרת כף מחוררת או מלקחיים ופזרו מעט מלח

  6. חזרו על הפעולות עד שנגמר לכם משולשי הטורטיה , הגישו חם :) 

שלבים להכנת נאצ'וס אפוי

  1. חותכים כל טורטיה ל -6 משולשים

  2. חממו תנור ל 180 מעלות

  3. הניחו את משולשי הנאצ'וס על תבנית עם מרווח קל בין אחד לשני.

  4. אופים את הנאצ'וס כ - 6 דקות, מוצאים, הופכים אותם ומפזרים מעט מלח

  5. אופים עוד 7 דקות עד שהם מזהיבים ומקבלים צבע יפה

  6. מוציאים מהתנור, עוד קצת מלח מלמעלה ומוכן :) 

עם מה מומלץ להגיש נאצ'וס? 

בגדול עם כל מה שתרצו כל מה שאנחנו יכולים זה להמליץ על כמה שילובים מעולים, הנה: 

  1. גבינת שמנת

  2. מטבל גוואקמולי (אבוקדו)

  3. רוטב סלסה

  4. חלפיניו

  5. גבינת צהובה או גבינת צ'דר מפוזרת מעל ומכניסים את זה ל 3 דקות לתנור

  6. ואפילו כל אלה יחד :)

ניסית את המתכון? איך יצא?
(4.1) | 10 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

טיפים שיכולים ממש לעזור בהכנת נאצ׳וס

סוגי השמן הטובים ביותר לטיגון נאצ'וס

האם אתם מעדיפים לטגן את הנאצ'וס שלכם? נהדר! ביחרו שמן מבין האפשרויות הבאות: שמן בוטנים, שמן תירס, שמן קנולה, שמן אבוקדו, שמן זרעי ענבים, שמן חמניות. אם אתם רוצים אפשרות מעט בריאה יותר, שמן זית רגיל הוא גם אפשרות טובה. שמני קוקוס או אגוזים אינם מומלצים לטיגון מכיוון שיש להם נקודת עישון נמוכה יותר.

סוגי השמן הטובים ביותר לטיגון נאצ'וס
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות