רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
מאפה במילוי בשר
מתכון

מאפה במילוי בשר

כ-25 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

להכנה

תבלינים

למריחה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מאפה בשר מלא בטעמים שמתאים לערב שבת ולכל חג, קבלו מתכון באמת פשוט וקל למאפה מרשים קראנצ׳י וממש מפנק!

איך מכינים מאפה במילוי בשר?

  1. יש לחתוך את הבצל לקוביות, ולטגן את הבצלים עד להזהבה מלאה

  2. לאחר מכן יש להוסיף את הבשר ולטגן למשך 10 דקות נוספות

  3. לאחר הטיגון יש להוסיף את הפטרוזיליה, הצנוברים, התבלינים והסילאן

  4. לטגן לעוד מספר דקות 

  5. יש להתחיל לעבוד עם הבצק הפילו רק שהבשר קר, זה חשוב מאד!!

  6. לאחר שהבשר התקרר יש לקחת את דף הפילו ולקפל במרכז הדף על מנת ליצור את הקיפולים של המאפה לאחר מכן יש לחבר את צדדי הדף ולמלא במרכזו כ-2 כפות גדושות מהבשר ולאחר מכן לקפל את צדדי הבצק

  7. יש למרוח מעל המאפה שמן ולפזר שומשום וקצח

  8. לאפות בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות

תהנו, ואל תשכחו לתייג אותי :) 

עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים

עטרה ❤️

למי שיש שאלות ורוצה לראות עוד מתכונים, מוזמן להצטרף אל קבוצת הווצאפ ״מבשלים ואופים עם עטרה״

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות