רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
חיתוכיות ריבה
מתכון

חיתוכיות ריבה

כ-30 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

חיתוכיות ריבה רכות מתוקות ומפנקות, קבלו מתכון קל שיכול לסגור כל ארוחה, תוך שעה יש לכם קינוח פשוט מושלם.

תקופת החורף בפתח, אני אישית מאד אוהבת את התקופה הזאת שריח הגשם מורגש באוויר.

ואין כמו כוס תה חמה עם הרבה הרבה נענע וחיתוכית ריבה מפנק.

איך מכינים חיתוכיות ריבה?

  1. יש לערבב היטב את כל חומרי הבצק (הכל מלבד הריבה) בקערת המיקסר עד להתאחדות החומרים לבצק רך ונעים

  2. יש לתת לבצק מנוחה של 1/2 שעה ולאחר מכן לחלק את הבצק ל-2 חלקים

  3. לשכבה העליונה ולשכבה התחתונה, מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפיה נסו שהבצקים יהיו בגודל זהה, ולאחר מכן סדרו זאת בתבנית התנור או בתבנית חד פעמית גדולה

  4. לאחר שסידרנו בצורה מסודרת את הבצק על התבנית יש למרוח את הריבה על הבצק ולשים מעל את הבצק של השכבה העליונה

  5. יש לאפות בחום של 180 מעלות למשך 25-30 דקות

  6. לאחר שהעוגה יוצאת מהתנור יש לחתוך לקוביות ולפזר אבקת סוכר

תהנו, ואל תשכחו לתייג אותי :) 

עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים

עטרה ❤️

למי שיש שאלות ורוצה לראות עוד מתכונים, מוזמן להצטרף אל קבוצת הווצאפ ״מבשלים ואופים עם עטרה״

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות